#1 Производители, производители и дистрибутери на канабиноиди добиени од коноп од американско потекло

CBD големо и масовно дистрибутери | Само B2B

Est. 2015 година

 

#1 CBD дистрибутер, производител и производител на канабиноиди добиени од коноп од американско потекло

CBD големо и масовно дистрибутери | Само B2B

Est. 2015 година

 

#1 Производители, производители и дистрибутери на канабиноиди добиени од коноп од американско потекло

CBD големо и масовно дистрибутери | Само B2B

Est. 2015 година

Трговија на големо CBN

Соединенијата на канабис CBDa и CBGa ја спречија инфекцијата со Ковид во лабораториска студија објавена во Журналот на природни производи. Двете соединенија кои вообичаено се наоѓаат во конопот - наречени канабигеролна киселина или CBGA и канабидиолска киселина или CBDA - беа идентификувани за време на хемиски скрининг напор дека имаат потенцијал да се борат против коронавирусот, рекоа истражувачите од Државниот универзитет во Орегон. CBDa и CBGA може да се најдат во нашите производи со целосен спектар на CBD Видете: https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-01-12/cannabis-compounds-prevented-covid-infection-in-laboratory-study

Кликнете овде за да ги видите нашите производи на големо CBDA и CBDG

Нашата мисија во globalcannabinoids.io е едноставна: Испорачајте ги најквалитетните CBD на големо индустриски фитоканабиноиди добиени од коноп што е можно побрзо. Масовните Delta 8 THC производи се достапни од нашиот партнер во Калифорнија, вклучувајќи ги и големопродажните производи HHC и  Делта 8 THC дестилат.

За да го постигнеме ова, соработувавме со НАЈДОБРИТЕ од НАЈДОБРИТЕ во секоја вертикала во нашата индустрија. Ние НЕ сме брокери. Ние сме единствениот рефус и големопродажен CBD глобален добавувач на CBD коноп кој е строго B2B.

CBD на големо | Глобални канабиноиди

Ние сме:

 • Експерти за прилагодени канабиноидни формулации
 • Тим од формулатори, хемичари и сметководители кои се високо обучени да знаат кои формулации и моќи на канабиноиди најдобро се комбинираат со кој систем за испорака
 • Пионери во индустријата и го изградија најголемиот синџир на снабдување со канабиноиди добиен од коноп во САД
 • Имаме најголем избор на изолати, дестилати, вкусови, формули и системи за испорака
 • B2B компанија фокусирана на клиентите која верува во обезбедувањето на нашите клиенти со најдобрите производи во најбрзо можно време за производите на големо со CBD.
 • White Label CBD и Private Lable CBD програми

Ние соработуваме со:

 • Водечка американска компанија за генетика на канабис
 • Водечкиот канабис во САД терпен екстрактор и добавувач
 • Најефикасните и најисплатливите лаборатории за екстракција и прочистување на CBD од коноп во САД
 • Најголемото Министерство за земјоделство регистрираше фарми за коноп во Орегон, Колорадо, Невада, Калифорнија, Минесота, Њујорк, Аризона и Северна Каролина.
 • Најголемите cGMP производители на готови производи
 • Најголемите FDA OTC производители
 • Највисоко оценети лаборатории за тестирање и сертификација на канабис
 • Врвно ефективни даватели на испорака и логистика
СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD
Сликата
Крајната книга на лекови за CBD
Во The Ultimate Book of CBD лекови на големо, Рајан Луис интервјуираше високо ценети пионери, програмери и лекари фокусирани на придобивките од CBD и канабиноидите, како и истражување на древните медицински практики кои го упатуваат конопот како „лек за се“ - сите притоа барајќи да се реевалуира и редефинира примената на современите нарушувања. Нагласени се личните искуства на овие значајни личности и лесно разбирлива збирка на информации кои покажуваат како функционира CBD на големо со многу хронични состојби, без ризик од значителни несакани ефекти.
Размислете за купување СЕГА
Сликата
Нашиот глобален план за одгледување коноп сега е активен и произведува илјадници килограми свежо масло CBD на големо во текот на целата година.

Како резултат на нашата напорна работа и посветеност да им доставуваме на нашите клиенти најквалитетни масла на големо CBD, CBG, CBN на големо, CBC базирани доследно, сигурно и навремено, ја создадовме најголемата и најефикасна во светот на големо во САД. Системот на синџирот на снабдување со индустриски коноп делта.

Еве како функционира...

Ја искористивме нашата единствена генетика на семе од коноп за да им обезбедиме на нашите фармери од коноп соеви кои се богати со CBD, CBG, CBN, CBC и други ретки и уникатни природни синергистички соединенија на канабис со помалку од ,3% THC.

Трговија на големо со CBD стартер растенија
СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD

Глобалните производи од канабиноиди се прикажани во:

CNBC
САД Вести

На нашите фармери од коноп им даваме феминизирани семиња и клонови од овие сопственички генетики со цел да им се гарантираат највисоките можни стапки на успех на ртење и размножување.

Пред и по секоја жетва, нашите фармери го тестираат растителниот материјал за да обезбедат отсуство на пестициди, тешки метали, мувла или мувла.

По тестирање е завршена, нашите регистрирани фармери од индустриски коноп потоа ја обработуваат и испраќаат биомасата од коноп богата со фитоканабиноид до еден од нашите лиценцирани капацитети за екстракција лоцирани низ целата земја за да се претвори во CBD масло со целосен спектар, масло од коноп со широк спектар без THC или CBD изолат , CBG изолати, CBN изолати или CBC изолати.

Откако ќе се претвори во масло или изолат богато со канабиноид, на секоја серија ѝ се доделува уникатен баркод и се сертифицира кај две од нашите државно лиценцирани и сертифицирани 3rd лаборатории за тестирање за забава, како и тестирани во куќата на нашите машини за аналитичко тестирање HPLC или GCMS пред да бидат одобрени од нашиот тим за контрола на квалитетот на cGMP и сместени во нашиот систем за управување со залихи. Откако ќе се најде инвентар, нашето CBD масло, CBG масло, CBN масло и CBC масла потоа се подготвени да се формулираат, дистрибуирани директно до нашиот најголемиот дел CBD и на големо CBD дистрибутери, или доставени до нашите GMP/ISO/OTC производствени партнери од светска класа за да се направат нано CBD прашоци растворливи во вода, течности или готови производи со бела ознака CBD.

Форбс CBD

По завршувањето на производството на GMP во готови производи CBD или растворливи во вода и нано состојки, нашите производствени партнери се обврзани според стандардите за производство на GMP да достават примерок до 3rd партиска лабораторија со цел да се потврди дека производот е точно дозиран и усогласен.

Откако ќе се потврдат овие резултати, производите потоа ни се враќаат за да може да се пописат и дистрибуираат или директно да се дистрибуираат до нашите клиенти.

Секогаш кога ќе се добијат готови производи CBD од производството, ние повторно го испраќаме производот на две посебни лиценцирани од државата 3rd партиски лаборатории за да се обезбеди точна јачина, чистота и дозирање. Еднаш лабораториско тестирање е завршен, QR-кодот потоа се доделува на производот што ги поврзува 3rd резултатите од партиската лабораторија на веб-страницата на клиентот заедно со други документи за следливост од семе до продажба.

Оттаму, производите за големопродажба на CBD се дистрибуираат директно до нашите клиенти лоцирани низ целиот свет или се испраќаат директно до нивните клиенти преку нашата програма за испраќање на CBD директно до потрошувачите.

Моден CBD
CNBC
CNBC
Вести за лекови CBD
WWD CBD
CNBC
CNBC
Вести за лекови CBD
WWD CBD
100% одгледан, преработен и спакуван во САД!

Сите наши најголемиот дел и КБР големо производите потекнуваат од американски одгледуван коноп богат со фитоканабиноиди (PCR). Нашите канабиноиди се тестираат, пакуваат и обработуваат во големите држави Невада, Калифорнија, Колорадо, Орегон и Северна Каролина, САД.

Сите завршени CBD и HHC производи се произведуваат со GMP или ISO-сертифицирани процеси. Ние сме еден од најголемите најголемиот дел Дистрибутери на CBD масло од органско, домашно, медицински коноп CBD Изолирајте големо масло во Северна Америка.

Нашите уникатни и сопственички соеви на коноп од канабис со висока CBD / низок THC произведуваат природно покорисни канабиноиди и терпени од кој било вид коноп што се наоѓа во европскиот или кинескиот индустриски коноп!

Додека сите други вкрстуваа соеви на канабис за да произведат повеќе THC, нашиот генетски тим создаваше видови на канабис за да произведе помалку THC (дури и до нула) и поголеми количини на повеќе непсихотропни канабиноиди како што се CBD, CBC, CBG и CBN.

Бидејќи нашата сопствена генетика на соеви природно произведува помалку од 3% THC, можеме да ги регистрираме во Стејт департментот за земјоделство во Невада, Калифорнија, Колорадо, Орегон и Северна Каролина како „индустриски коноп“.

На нашите земјоделски партнери им беа издадени некои од првите лиценци за коноп во САД во 2014 година. Сите наши CBD растенија од американски коноп се одгледуваат и дистрибуираат во целосна согласност со Одделенијата за земјоделство во Невада, Калифорнија, Орегон, Колорадо и Северна Каролина, како добро во целосна федерална усогласеност со §7606 од сметката за фарма на САД од 2014 година и сметката за фарма на САД од 2018 година и може да се продава во речиси сите држави.

Нашите фарми во Невада, Калифорнија, Колорадо, Орегон и Северна Каролина произведуваат индустриски коноп со највисок квалитет на големо со CBD во САД.

Ние сме еден од најголемите американски производители, производители и дистрибутери на рефус и CBD индустриски коноп богат со фитоканабиноиди (PCR) кој е природно богат со CBD, CBG, CBC, CBN, CBDA и терпени.

Искусете ги нашите CBD производи и почуствувајте ја разликата

Нула THC, масло од коноп CBD
Нула значи дека нема апсолутно никакви забележливи нивоа на THC. Ние дистрибуираме една од единствените коноп CBD Gummy на големо што содржи нула THC и не се разредува или пресоздава со чист Изолат за големопродажба на CBD.

Целосно цело растение, целосен профил на цвет
Нашиот комерцијален процес на екстракција го користи целото растение за масло со целосен спектар, кое содржи голема количина на природно присутни канабиноиди како што се CDB, CBG, CBC,CBN, CBDV, THCA, CBDA и над 60 терпени што ги идентификувавме кои природно се присутни во нашиот екстракт.

Процес на екстракција и прочистување
Ја користиме најновата технологија за екстракција со дестилација која овозможува високи нивоа на канабиноиди, особено CBD, CBG, CBC и CBN, додека ги елиминираме несаканите количини на THC, хлорофил, липиди и масни киселини.

Нула THC, масло од коноп CBD
Нула значи дека нема апсолутно никакви забележливи нивоа на THC. Ние дистрибуираме едно од единствените масла за големопродажба од коноп CBD што содржи нула THC и не се разредува или пресоздава со чисто Изолат за големопродажба на CBD.

Целосно цело растение, целосен профил на цвет
Нашиот комерцијален процес на екстракција го користи целото растение за масло со целосен спектар, кое содржи голема количина на природно присутни канабиноиди како што се CDB, CBG, CBC,CBN, CBDV, THCA, CBDA и над 60 терпени што ги идентификувавме кои природно се присутни во нашиот екстракт.

Процес на екстракција и прочистување
Ја користиме најновата технологија за екстракција со дестилација која овозможува високи нивоа на канабиноиди, особено CBD, CBG, CBC и CBN, додека ги елиминираме несаканите количини на THC, хлорофил, липиди и масни киселини.

​​Ригорозно тестирање
Тестирањето со хроматографија и HPLC на лице место обезбедува точни нивоа на канабиноиди и потврдува дека нивоата на THC се >,3% или дека THC е целосно отстранет преку нашите сопствени процеси.

Лабораториско тестирање од трета страна
Сите серии што ги произведуваме се испраќаат до една од нашите овластени лаборатории од трета страна за целосна анализа и верификација на резултатите од внатрешните лабораториски тестови што ги спроведуваме во куќата и ги вклучуваме со сите нарачки.

Контрола на квалитет
Сите наши CBD масла, екстракти, концентрати и готови производи на големо се произведуваат во еден од нашите GMP или ISO сертифицирани капацитети со највисоки мерки за контрола на квалитетот во индустријата.

​​Ригорозно тестирање
Тестирањето со хроматографија и HPLC на лице место обезбедува точни нивоа на канабиноиди и потврдува дека нивоата на THC се >,3% или дека THC е целосно отстранет преку нашите сопствени процеси.

Лабораториско тестирање од трета страна
Сите серии што ги произведуваме се испраќаат до една од нашите овластени лаборатории од трета страна за целосна анализа и верификација на резултатите од внатрешните лабораториски тестови што ги спроведуваме во куќата и ги вклучуваме со сите нарачки.

Контрола на квалитет
Сите наши CBD масла, екстракти, концентрати и готови производи на големо се произведуваат во еден од нашите GMP или ISO сертифицирани капацитети со највисоки мерки за контрола на квалитетот во индустријата.

Производи
 
Најнови соопштенија за печатот
Глобални канабиноиди во вестите
CBD масло од изворот. Чисто, природно и органско!
Глобалните канабиноиди зборуваат Глобалните канабиноиди разговараат со д-р Гринтамб - Патрик Хејнс од Global Cannabinoids се враќа на Green Talk за да им се придружи на Breal of Cypress Hill и Breal TV, исто така познат како Dr. Greenthumb за да ве едуцира за канабиноидите. Прилагодете се додека зборуваат за важноста на вистинската CBD! Тој, исто така, се осврнува на новите соеви на канабиноиди и како тие му помагаат на нашите тела. Глобалните канабиноиди исто така можат да ви помогнат да започнете… Продолжи со читање >>

Ние НЕ сме брокери! Ние НЕ сме посредници!

Ние сме водечки дистрибутери на CBD богата со фитоканабиноиди одгледувани во САД и Д8 на големо суровини и готови производи на големо и на големо исклучиво за нашите партнери кои се најголемите фарми за индустриски коноп, регистрирани во Министерството за земјоделство, богати со фитоканабиноиди во САД.

Нашите фарми се наоѓаат во Невада, Калифорнија, Колорадо, Орегон и Северна Каролина. Со обезбедување на нашата земјоделска мрежа со податоци собрани од freshwaterhaven.org за сигурни и чисти извори на вода, нашите фарми за коноп се способни да имаат постојани резерви на вода за да произведат некои од најголемите цвеќиња од коноп во CBD и Делта 9 Гуми индустријата. Имаме CBD Roll On и масло со најдобар квалитет загарантирано за јачина и можеме и ќе ги победиме квалитетот и цените на СЕКОЈ конкурент! Нашите производи CBD од коноп се препорачани од страна на Советот за информации за биотехнологија и веб-страниците на Историската комисија на Алабама. Блогот Health Talk and You неодамна ги опфати Global Cannabinoids како водечки производител на CBD на големо за коноп одгледуван во САД. Фондацијата за сите видови ги наведе нашите различни видови на CBD и HHC гуми за џвакање богат коноп поради неговата уникатна содржина на канабиноид и сигурност за производство на помалку од ,3% THC што го прави идеален за земјоделците да растат на национално и на меѓународно ниво.

Дознајте повеќе за тоа како можеме да им обезбедиме на вашата компанија или бренд најдоброто, доверливо и доследно големо и големо снабдување со ОРГАНСКИ, со целосен спектар, HHC Gummies целосно легален, US Farm Bill 2014, дел 7606, како и US Farm Bill 2018 фитоканабиноиди добиени од индустриски коноп природно богати со CBD, CBG, CBN, CBC и над 100 синергистички терпени, флавоноиди и есенцијални аминокиселини! Покрај нашите партнери за маркетинг на канабис и Sensible Washington, политиката дозволи проширување на индустријата за коноп на национално ниво, бидејќи повеќе држави усвојуваат законодавство за индустриски коноп што е усогласено со федерално ниво, што овозможува брзо проширување на индустријата за големопродажба на CBD. Турите на државниот капитол во зградата на државниот капитол на Алабама неодамна ја покажаа историјата на конопот во САД пред да се случи забраната за марихуана и коноп. Wild Bill Wholesale во Форт Морган и Гејнсвуд неодамна беше купена од Global Cannabinoids за да се зголеми свеста за големопродажните производи од коноп CBD и HHC пенкала низ САД.

Ние НЕ сме големи обожаватели на европскиот коноп CBD, но ако сакате коноп од ЕУ, имаме целосна следливост од семе до продажба на ЕУ коноп CBD за оние клиенти кои бараат увезена CBD. Нашето неодамнешно купување на компанијата hkherbarium.net ни обезбеди силна база на податоци за добавувачи за влакна од коноп, како и европско масло од семе од коноп. Многу клиенти не прашуваат Зошто Biotech е важен за разбирање на целосниот потенцијал на канабиноидите како додатоци и медицински соединенија. Веб-страницата што неодамна ја набавивме наречена Whybiotech.com беше корисна затоа што објаснуваат зошто биотехнологијата може да користи историски податоци за провизија за сите видови коноп и канабиноиди што ги произведуваат со цел да собира податоци и да спроведе истражување за ефикасноста и стабилноста. Купете го најдоброто чисто CBD масло, висококвалитетен чист CBD изолат, екстракт од CBD масло, CBD прав, CBD кристал и THC без и CBD со целосен спектар за продажба.

Ние нудиме висококвалитетни, американско одгледувани чисти CBD, произведени и преработени CBD, рефус и големопродажни CBD производи, вклучувајќи CBD масло, CBD кристали, CBD смола, CBD Crumble, CBD Dab Wax, CBD лепенки, CBD големо Vape масло, CBD апчиња и вода Растворливи CBD производи за продажба.

Сите наши органски производи богати со CBD се испорачуваат од FedEx, UPS или третиот давател на логистика (TPL) по ваш избор во рок од 24-48 часа за домашни нарачки (сите 50 држави) или меѓународни нарачки кои обезбедуваат највисок квалитет на услуги за клиентите. Нашето неодамнешно стекнување на доменот questexweb дополнително ќе ни овозможи да ги зближиме клучните луѓе и да помогнеме да го поттикнеме бизнисот со CBD од коноп, насочувајќи ја публиката во различни вертикали во просторот за изложби и конференции.

Сите нарачки исто така вклучуваат целосни сертификати за анализа и од нашата лабораторија, како и од лаборатории од трета страна кои се лиценцирани од државата.

Ние ги испраќаме нашите CBD бесплатни THC и чист CBD со целосен спектар, масла од коноп, терпени, CBD прав, CBD кафе, CBD јадења, CBD Gummies, CBD тинктури, CBD растворливи во вода нано, CBD цигари во Јапонија, Кина, Хонг Конг Тајван, Малезија, Индија, Азија, Австралија, Нов Зеланд, Мексико, Костарика, Јужна Америка (вклучувајќи ги Колумбија, Аргентина, Перу, Бразил, Уругвај, Еквадор), Канада (сите провинции), Европа/ЕУ (вклучувајќи Англија / Обединетото Кралство , Ирска, Шкотска, Холандија, Германија, Шпанија, Франција, Португалија, Полска, Италија, Швајцарија, Украина, Грција, Австрија, Финска, Норвешка, Хрватска, Данска, Белгија, Романија, Исланд, Унгарија, Балтикот) и Јужна Африка.

Доставуваме до следните држави: Алабама, Алјаска, Американска Самоа, Аризона, Арканзас, Калифорнија, Колорадо, Конектикат, Делавер, Дистрикт Колумбија, Флорида, Џорџија, Гуам, Хаваи, Ајдахо, Илиноис, Индијана, Ајова, Канзас, Кентаки, Луизијана, Мејн, Мериленд, Масачусетс, Мичиген, Минесота, Мали оддалечени острови, Мисисипи, Мисури, Монтана, Небраска, Невада, Њу Хемпшир, Њу Џерси, Њу Мексико, Њујорк, Северна Каролина, Северна Дакота, Северни Маријански Острови, Охајо, Оклахома, Орегон, Пенсилванија, Порторико, Род Ајленд, Јужна Каролина, Јужна Дакота, Тенеси, Тексас, Американски Девствени Острови, Јута, Вермонт, Вирџинија, Вашингтон, Западна Вирџинија, Висконсин, Вајоминг

Партнерски врски:
Трговија на големо Delta 8 THC Gummies
Трговија на големо Delta 8 THC Oil Drops
Трговија на големо Delta 8 THC Vape колички
Трговија на големо Delta 8 THC Oil Drops
Трговија на големо Delta 8 THC Vape колички
White Label & Private Label CBD Manufacturing

Дозволете ни да ги произведуваме вашите производи од коноп CBD во нашите капацитети со сертификат за GMP. Нашите програми за производство на White Label / Private Label се совршени за оние брендови кои сакаат да донесат висококвалитетни готови производи директно на пазарот. Нашиот тим од сертифицирани професионалци ќе ги шиши, запечати, етикетира, пакува и ќе ги исфрли вашите големи и големопродажни готови производи со CBD. Имаме НАЈБРЗИ ВРЕМЕ НА ИСПОРАКА – загарантирано!

Трговија на големо CBN (канабинол)

GlobalCannabinoids.io има масовно CBN, CBN на големо, чист CBN изолат, CBN дестилат, масло од коноп со висока CBD, гуми за џвакање со CBN, јадења со CBD, прав растворлив во вода CBD, CBN течности растворливи во вода и CBN кристали. Можеме да додадеме CBN на која било формулација, вклучително и CBN тинктури, CBN crumble, CBN восок, CBN разбивач и CBN концентрати.

Готови производи за големопродажба на CBD Трговија на големо CBD бомби за капење

Нудиме бомби за капење богати со канабиноиди од 100 mg со целосен спектар кои обезбедуваат низа есенцијални масла кои ќе ви помогнат да се опуштите, да ги оживеете и смирите болните мускули додека ја негувате кожата.

Готови производи за големопродажба на CBD Трговија на големо со CBD за здравје и благосостојба на животните

Ние нудиме низа CBD производи за животни од сите големини. Од меки производи за џвакање од коноп CBD до органски ладно цедени бисквити и тинктури од коноп CBD. Ние вработуваме некои од водечките ветеринарни професионалци за да се осигураме дека сите наши состојки и формулациите за CBD од коноп се 100% безбедни и ефективни за животните од сите видови.

Wildbillwholesale.com Трговија на големо со CBD прав и течности растворливи во вода

Ние произведуваме бројни форми на нано-CBD прашоци и течности растворливи во вода. Ние нудиме различни моќи на канабиноиди растворливи во вода и опции како што се целосен спектар, без THC со широк спектар, како и ретки канабиноиди како што се CBG, CBN и CBC. Дозволете нашиот стручен тим на формулатори на производи и хемичари да ви ја обезбеди најдобрата форма на CBD растворлива во вода за вашата марка на мало или рефус формулација.

Трговија на големо CBG Изолат

Нашиот CBG изолат добиен од коноп се произведува само со употреба на цвеќиња од коноп со висок степен на CBG. Одгледана во САД, секоја серија на CBG изолат е лабораториски тестирана од трета страна за да се обезбеди висока моќност, како и отсуство на какви било пестициди, тешки метали или резидуални растворувачи. Достапни во рефус и на големо. Прифатени се и договори.

Трговија на големо CBD Изолат

Нашиот CBD изолат е направен со користење на стандардите за производство на GMP и никогаш не содржи тешки метали, пестициди или резидуални растворувачи. Ова вистинско изолирано соединение од фармацевтски квалитет е органско и добиено само од најквалитетниот американски индустриски коноп богат со CBD. Сите производи се лабораториски тестирани од трета страна.

Готови производи за големопродажба на CBD Трговија на големо CBD Vape масло

Нашето CBD vape масло и е-течности се формулирани со користење само на најбезбедните состојки. Никогаш не користиме витамин Е или неодобрени средства за сечење. Дозволете му на нашиот стручен тим на формулатори на CBD vape прилагодено да ги измеша вашите вкусови или да изберете од нашиот огромен каталог на готови, стабилни на полица CBD формулации за испарување.

Трговија на големо со CBD апчиња, меки гелови и капсули

Нудиме широк спектар на меки гелови, апчиња и капсули CBD сертифицирани со GMP во различни моќи и формули. НИЕ комбинираме CBD со состојки како што е мелатонин за спиење. Можеме да го прилагодиме и вашиот мек гел користејќи канабиноиди како што се CBG и CBN во специфични соодноси и моќи. Од меки гелови со целосен спектар на CBD до формули со нула THC, дозволете нашиот стручен тим да ви помогне да ја изберете најдобрата мешавина од терпен од CBD, CBG или CBN и терпен добиен од канабис. Достапни се ниски минимуми за прилагодени нарачки CBD.

Готови производи за големопродажба на CBD Трговија на големо CBD за нега на кожа

Нашите производи за нега на кожа CBD од коноп се произведени во нашите капацитети ISO 9000/GMP и се формулираат со состојки со највисок квалитет. Нашиот стручен тим има над 25 години искуство за нега на кожа со каталог од над 2,000 готови, докажани и стабилни формулации подготвени да го додадат CBD маслото по ваш избор. Нудиме широк спектар на CBD опции за нега на кожата, како што се CBD серуми, креми за очи и производи против стареење. Дозволете нашиот експертски тим за формулации за нега на кожата CBD да ви помогне да го прилагодите вашиот производ користејќи уникатни состојки.

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD