Изолирани ЦББ

Експертот за канабис предвидува дека изолатите на CBD ќе бидат „следната голема работа“

Експерт за канабис предвидува дека CBD изолатите ќе бидат „Следната голема работа“

Онлајн гигантот за канабис Global Cannabinoids неодамна го објави објавувањето на нивниот каталог од коноп за 2020 година Канабиноидни изолати, масла и готов производ и за бели и за приватни етикети.

 

Со база на податоци од над 65,000 клиенти, компанијата рече дека GlobalCannabinoids.io е најголемата B2B онлајн платформа за дистрибуција за рефус и големопродажба на канабиноидни производи од коноп, кои се одгледуваат во САД.

 

https://www.nutraingredients-usa.com/Article/2020/01/28/Cannabis-expert-forecasts-cannabinoid-isolates-to-be-the-next-big-thing