ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО ПРАШОТ РАСТВОРЛИВ ВО ВОДА РАСТВОРИЛНИ ВО КОЛО СПЕКТР

 

ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО ПРАШОТ РАСТВОРЛИВ ВО ВОДА РАСТВОРИЛНИ ВО КОЛО СПЕКТР

 

ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО ПРАШОТ РАСТВОРЛИВ ВО ВОДА РАСТВОРИЛНИ ВО КОЛО СПЕКТР

10% концентрација во прав растворлив во вода со целосен спектар

  • Нашата локална формула лесно се користи во која било формулација на локален производ базиран на вода или масло
  • Нашата формула за јадење лесно се користи во инкапсулирани мешавини за додатоци во прав и печива
  • Брза нано-активирана биорасположивост и биоактивност. Почувствувајте ги производите да стапат на сила во рок од 3-5 минути. Ја подобрува примарната биодостапна апсорпција во телото, но исто така и со големина на честички која е биоактивна на клеточно ниво брзо
  • Канабиноидите се поврзани со јаглени хидрати за експоненцијално поголема биорасположивост
  • Без вештачки вкусови, бои или конзерванси
  • Вистинска 10% концентрација на канабиноид по тежина. 1 грам содржи ~ 100 mg канабиноиди со целосен спектар
  • Достапни се сопствени формулации за потенција и канабиноиден профил (10 килограми MOQ)
Сликата
Прашок растворлив во вода со целосен спектарСликата

Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...

Податоци за производот
[displayProductName prod_num="0"]
[displayTotalCannabinoidConcentration prod_num="0"][displayCartridgeCapacity prod_num="0"][displayTotalCannabinoidRange prod_num="0"][displayStandardCarrierOil prod_num="0"][displayStandardCarrierd="0"][displayStandardCarrierdProd_num="0"][displayStandardCarrierd"andlostum][displayStandardCarrierd"andlostum][StandardCarrierd"0 prod_num="0"][displayCBDRange prod_num="0"][displayCBDARange prod_num="0"][displayCBNRange prod_num="0"][displayCBCRange prod_num="0"][displayTHCRange prod_num="0"][displayTHCRange prod_num="0"][displayTHCRange prod_num="0"][displayTHCRange "0"][displayTotalCannabinoidConcentration prod_num="0"][displayDecarbed prod_num="0"][displayParticleSize prod_num="0"][displayTRUEFullSpectrum prod_num="0"][displayFullSpectrum prod_num="0"] [displayParticleSize prod_num="0"][displayTRUEFullSpectrum prod_num="0"][displayFullSpectrum prod_num="0"] [displayParticleSize prod_num="0"] "][displayPartialSpectrum prod_num="0"][displayStandardPotencies prod_num="0"][displayCustomPotency prod_num="0"][displayColor prod_num="0"][displayAppearance prod_num="0"][displayConsistency prod_num="0"] [displayTaste prod_num="0"][displayStandardFlavors prod_num="0"][displayContainsTerpenes p rod_num="0"] [displayProductDimensions prod_num="0"][displayPackaging prod_num="0"][displayPackagingDimensions prod_num="0"][displayContainer prod_num="0"] [displayContainerDimensions prod_num="0belnum="0]дисплеј "0"][displayBottleColor prod_num="0"][displaySuggestedMSRP prod_num="0"][displayShelfLife prod_num="0"][displayStorage prod_num="0"] [displayWhiteLabel prod_num="0"][displayPrivateLabel prod_num="0 "][displayCompatibility prod_num="XNUMX"] [displayFormulating prod_num="XNUMX"][displayLabAnalysis prod_num="XNUMX"] [displayIngredients prod_num="XNUMX"][displayActiveIngredients prod_num="XNUMX"][displayInactiveIngredients="XNUMX"_nd [displayDominateTerpenes prod_num="XNUMX"]

[displayTerpeneDisclaimer prod_num="0"]

[displayDilutionDisclaimer prod_num="0"]


[displayProductName prod_num="1"]
[displayTotalCannabinoidConcentration prod_num="1"][displayCartridgeCapacity prod_num="1"][displayTotalCannabinoidRange prod_num="1"][displayStandardCarrierOil prod_num="1"][displayStandardCarrierd="1"][displayStandardCarrierdProd_num="1"][displayStandardCarrierd"andlostum][displayStandardCarrierd"andlostum][StandardCarrierd"1 prod_num="1"][displayCBDRange prod_num="1"][displayCBDARange prod_num="1"][displayCBNRange prod_num="1"][displayCBCRange prod_num="1"][displayTHCRange prod_num="1"][displayTHCRange prod_num="1"][displayTHCRange prod_num="1"][displayTHCRange "1"][displayTotalCannabinoidConcentration prod_num="1"][displayDecarbed prod_num="1"][displayParticleSize prod_num="1"][displayTRUEFullSpectrum prod_num="1"][displayFullSpectrum prod_num="1"] [displayParticleSize prod_num="1"][displayTRUEFullSpectrum prod_num="1"][displayFullSpectrum prod_num="1"] [displayParticleSize prod_num="1"] "][displayPartialSpectrum prod_num="1"][displayStandardPotencies prod_num="1"][displayCustomPotency prod_num="1"][displayColor prod_num="1"][displayAppearance prod_num="1"][displayConsistency prod_num="1"] [displayTaste prod_num="1"][displayStandardFlavors prod_num="1"][displayContainsTerpenes p rod_num="1"] [displayProductDimensions prod_num="1"][displayPackaging prod_num="1"][displayPackagingDimensions prod_num="1"][displayContainer prod_num="1"] [displayContainerDimensions prod_num="1belnum="1]дисплеј "1"][displayBottleColor prod_num="1"][displaySuggestedMSRP prod_num="1"][displayShelfLife prod_num="1"][displayStorage prod_num="1"] [displayWhiteLabel prod_num="1"][displayPrivateLabel prod_num="1 "][displayCompatibility prod_num="XNUMX"] [displayFormulating prod_num="XNUMX"][displayLabAnalysis prod_num="XNUMX"] [displayIngredients prod_num="XNUMX"][displayActiveIngredients prod_num="XNUMX"][displayInactiveIngredients="XNUMX"_nd [displayDominateTerpenes prod_num="XNUMX"]

[displayTerpeneDisclaimer prod_num="1"]

[displayDilutionDisclaimer prod_num="1"]