ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТР РАСТВОРЛИВ ВО ВОДА ПРАШОТ

 

ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТР РАСТВОРЛИВ ВО ВОДА ПРАШОТ

 

ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТР РАСТВОРЛИВ ВО ВОДА ПРАШОТ

20% концентрација во прав растворлив во вода со широк спектар

  • Нашата локална формула лесно се користи во која било формулација на локален производ базиран на вода или масло
  • Нашата формула за јадење лесно се користи во инкапсулирани мешавини за додатоци во прав и печива
  • Брза нано-активирана биорасположивост и биоактивност. Почувствувајте ги производите да стапат на сила во рок од 3-5 минути. Ја подобрува примарната биодостапна апсорпција во телото, но исто така и со големина на честички која е биоактивна на клеточно ниво брзо
  • Канабиноидите се поврзани со јаглени хидрати за експоненцијално поголема биорасположивост
  • Без вештачки вкусови, бои или конзерванси
  • Вистинска 20% концентрација на канабиноид по тежина. 1 грам содржи ~ 200 mg канабиноиди со целосен спектар
  • Достапни се сопствени формулации за потенција и канабиноиден профил (5 килограми MOQ)
Сликата
Прашок растворлив во вода со широк спектар Сликата

Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...
Податоци за производот
20% прав растворлив во вода за јадење формула со широк спектар

Опсег на THC: 0% THC
Дејаглерод: Да
Големина на честичка: 80-120 фунти
Целосен спектар: Не
изглед: Оф-бел прав
Вкус: Flavorless

Пакување: Се продава во контејнери од 100 грама и 1 килограм
Рок на траење: 18 месеци неотворено - 6 месеци по отворањето во затворен сад
Начин на чување: Ладно и суво, под 30C, избегнувајте директна сончева светлина

Неактивни состојки: Малтодекстрин, Твен 80, сукралоза*, јаболкова киселина, натриум бензоат, калиум сорбат (како конзерванси)

* Агаве инулин може да се замени со сукралоза за сопствени формулации ако се претпочита


20% прав растворлив во вода со локална формула со широк спектар

Опсег на THC: 0% THC
Дејаглерод: Да
Големина на честичка: 400-500 фунти
Целосен спектар: Не
изглед: Оф-бел прав
Вкус: Flavorless

Пакување: Се продава во контејнери од 100 грама и 1 килограм
Рок на траење: 18 месеци неотворено - 6 месеци по отворањето во затворен сад
Начин на чување: Ладно и суво, под 30C, избегнувајте директна сончева светлина

Неактивни состојки: Тапиока малтодекстрин