БЕЛА ознака CBD ВО КАЛИФОРНИЈА

 

БЕЛА ознака CBD ВО КАЛИФОРНИЈА

 

БЕЛА ознака CBD ВО КАЛИФОРНИЈА

Можете ли да добиете бела ознака CBD во Калифорнија и да имате одлична можност да започнете свој многу профитабилен бизнис? Производите од нафта CBD предизвикуваат голема револуција во светот на здравјето и благосостојбата. Луѓето почнуваат да ги дознаваат сите големи придобивки поврзани со овој дериват на растенијата канабис Сатива, кој помага во ублажување на низа симптоми поврзани со различни здравствени проблеми, предизвикувајќи состојба на релаксација и благосостојба на целото тело и ум.

А едно од местата каде што оваа речиси чудотворна супстанција е најпопуларна е, се разбира, државата Калифорнија. Кога размислувате за Калифорнија, првото нешто што ви паѓа на ум се плажите, сонцето, релаксацијата, фитнесот и здравиот начин на живеење. Тогаш не е изненадување што Голден Стејт беше првата држава во Соединетите држави што направи дериватни производи од канабис, односно производи од марихуана што содржат THC, легални и за медицинска и за рекреативна употреба.

бела ознака-CBD-Калифорнија

Но, што се случува со CBD? CBD е легален во државата Калифорнија бидејќи, во Голден Стејт, CBD се смета за производ на марихуана. Но, во исто време, мора да напоменеме дека регулативите за CBD во Калифорнија претрпеа неколку промени. Во принцип, на корисниците на CBD во Калифорнија им е лесно да ги добијат своите производи. Но, додека производите од марихуана се легални за медицинска и рекреативна употреба во Калифорнија1, Федералните власти не го означуваат CBD како производ на марихуана.

Преку предлогот 64, марихуаната и придружните производи станаа легални во државата Калифорнија и за медицинска и за рекреативна употреба, така што, на државно ниво, бидејќи CBD сè уште се смета за производ на марихуана, тоа е легално. Можете да купите CBD производи ако имате најмалку 21 година и сте жител или посетител на државата Калифорнија. Сепак, законитоста на CBD прехранбените производи сè уште не е решена.

Производите CBD со бела ознака се одлични за рекреативните диспанзери за марихуана во Калифорнија!

Зошто да продавате други CBD производи кога можете да брендирате своја уникатна линија на CBD производи врз основа на вашиот бренд на диспанзер? Нашиот персонал во Глобал може да ви помогне да развиете сопствени производи формулирани за CBD за вашиот бизнис или за компанија за дистрибуција на CBD, комплетно со вашето брендирање и име на компанијата. Кога сте партнери со Global Cannabinoids, вашиот бизнис може да брендира своја линија на:

 • КБД масла
 • CBD Vape пенкала
 • Цигари од коноп
 • CBD капсули
 • CBD јадења и гуми за џвакање

И уште повеќе!

бела ознака-CBD-Калифорнија
Бела ознака CBD: Вашиот бренд за комерцијализација

Благодарение на постојано растечката побарувачка за CBD производи од луѓе кои им веруваат да помогнат во олеснување на различни здравствени проблеми, започнувањето сопствен бизнис со CBD може да биде многу профитабилна можност. Можете да го направите тоа или со тоа што ќе станете дистрибутер на веќе воспоставен бренд или, уште подобро, ќе можете да го поседувате вашиот бренд на производи. Начинот на тоа е преку производи со бела ознака.

Бела ознака е кога производителот ги продава своите производи на трети страни, кои ги ребрендираат производите и ги комерцијализираат како свои, избегнувајќи ги сите трошоци поврзани со производството. И во секој случај можете да купите Бела ознака CBD во Калифорнија. Дури и ако производите за јадење сè уште се на некој вид легална сива зона, многу други CBD нафтени производи може да се купи за да се комерцијализира во државата Калифорнија.

Кои се придобивките од купувањето на White Label CBD во Калифорнија?

Се разбира, има многу придобивки од купувањето CBD со бела ознака во Калифорнија. Како прво, тоа е прилично лесно бидејќи, поради правниот статус на производите од CBD и марихуана во Калифорнија, никогаш нема да има недостиг од опции. Други придобивки се:

 • Избегнувајте ги сите процеси поврзани со производството и тестирањето на производите.
 • Работете со луѓе кои веќе имаат искуство во областа на бизнисот со CBD.
 • Работете со тим кој има искуство во градење на бренд за CBD.
 • Добијте совет за тоа кои производи на CBD се најдобри за купување и продавање.
 • Помеѓу 30% и 80% попуст од малопродажната цена, во зависност од вашиот добавувач.
Кои производи се достапни за купување како CBD со бела ознака во Калифорнија?

Меѓу производите што може да се купат во Калифорнија за да започнете сопствен бизнис со CBD се:

 • CBD нега на кожа и козметика
 • ЦБД цвеќиња
 • Производи за пушење CBD

CBD е иднината на здравствената индустрија. И многу безбеден начин да станете претприемач.БЕЛА ознака CBD ВО КАЛИФОРНИЈА РЕФЕРЕНЦИ

 1. PBS NewsHour, „Калифорнија ќе гласа за легализација на рекреативната марихуана“, youtube.com, 16 октомври 2016 година, https://www.youtube.com/watch?v=pz6X0mju7Vghttps://www.youtube.com/watch?v=wPi45zDNAMM