ПРОДАЖБА на големо со CBD, CBG, CBC и CBN пијалоци

 

ПРОДАЖБА на големо со CBD, CBG, CBC и CBN пијалоци

 

ПРОДАЖБА на големо со CBD, CBG, CBC и CBN пијалоци

Трговија на големо со CBD пијалоци

нашата Трговија на големо CBD пијалоци нудат неограничени можности за развој на производи за пијалоци со CBD. Кристалниот CBD е безбоен, без вкус и обезбедува вистинска растворливост. Широк спектар и Цел CBD спектар Водните течности, исто така, можат да обезбедат дополнителни канабиноиди, но понекогаш кога се формулираат само во вода, може да претставуваат некои предизвици за маскирање на вкусот. Бидејќи на канабиоид честичките во формулациите растворливи во вода на нашите пијалоци CBD на големо се нанометри во дијаметар, тие можат да поминат низ меките ткива или мукозните мембрани, станувајќи веднаш биодостапни. Ниту еден друг процес за растворање на канабиноидите не произведува биорасположивост до овој степен.

Чистата CBD, CBD со широк спектар или CBD со целосен спектар во нашата форма растворлива во вода ќе се самохомогенизираат во течности без одвојување, слично на тоа како едноставниот сируп рамномерно и јасно се меша во вода. Ова осигурува дека канабиноидите се рамномерно распределени низ големопродажните пијалоци CBD, што ги прави идеални за лабораториски тестови од трети страни за варијанси на моќност и хомогеност во примероците, особено затоа што канабиноиди не држете се до пакувањето. Потрошувачите можат да имаат мир на умот за добивање совршена, предвидлива и конзистентна доза секој пат.

 • Брзо дејствување (просечно активирање од 8 минути)
 • Предвидливо времетраење
 • Кристално чиста и без вкус (само изолирана формулација)
 • Канабиноидна моќност до 20 mg/mL
 • Висока биорасположивост
 • Производите на мало може да се означат како целосно природни

МОЖНИ ОПЦИИ ЗА РАЗВОЈ НА ПРОИЗВОД ОД КОРИСТЕНА:

 • CBD | CBG | ПС | Флаширана вода со CBN
 • CBD | CBG | ПС | Енергетски пијалоци со CBN
 • CBD | CBG | ПС | Снимки за енергетика/релаксација со CBN
 • CBD | CBG | ПС | Безалкохолни пијалоци со CBN
 • CBD | CBG | ПС | Пива со CBN
 • CBD | CBG | ПС | Напитоци со додаток со CBN
 • CBD | CBG | ПС | Комбуха со вметната CBN
големопродажба на cbd пијалоци