CBD ДЕСТИЛАТ БЕЗ THC-ДЕЛУМЕН СПЕКТРАН

 

CBD ДЕСТИЛАТ БЕЗ THC-ДЕЛУМЕН СПЕКТРАН

 

CBD ДЕСТИЛАТ БЕЗ THC-ДЕЛУМЕН СПЕКТРАН

нашата CBD дестилат со парцијален спектар без THC се одликува со висока концентрација на КБР и е погодна за низа апликации за развој на производи каде што може да се претпочита дестилат со рафинирано масло од коноп со висока моќност отколку кристален изолат.

Присуството на реткиот канабиноид Канабихромен (CBC) го поддржува „ефектот на опкружувањето“ и се врзува со ванилоидниот рецептор 1 (TRPV1) и минливиот потенцијален рецептор анкирин 1 (TRPA1), и двата се поврзани со перцепција на болка.

Апликациите вклучуваат CBD тинктури, јастиви, топични производи и производи за нега на кожата, како и производи за здравје и здравје на животните.

Сликата

Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...

Податоци за производот
CBD дестилат со парцијален спектар без THC

Вкупен опсег на канабиноиди: 80-95%
Опсег на CBD: 75-93%
Опсег на THC: 0% THC
Дејаглерод: Да
ВИСТИНСКИ целосен спектар: Не
Целосен спектар: Не
Широк спектар: Не
Прилагодена моќ: Може да се разреди до саканата моќност
Боја: Лесен до среден мед
изглед: Полуцврсто масло
Доследност: Среден вискозитет

Пакување: Се продава во многу од 100 грама и 1 килограм литри.
Рок на траење: 12 месеци неотворено. Да се ​​чува на ладно, темно место

Формулирање: Забележете дека кристализацијата на молекулата на CBD се случува при концентрации од 60%+ во нашиот стандарден дестилат. Пред да се формулира, маслото мора да се загрее и течни на 70-75°C и темелно да се измеша.
Лабораториска анализа: Лабораторијата мора да има инструкции темелно да го загрева и течни дестилатот пред тестирањето. Обидот за примерок на маслото во полуцврста/кристализирана состојба нема да резултира со точна анализа.

* Природно присутните терпени внимателно се одвојуваат за време на процесот на екстракција и прочистување и се додаваат назад во дестилатите за попрецизно да го рефлектираат нивниот вистински профил како во природата. Како такви, терпенските профили се многу приспособливи.