ДЕСТИЛАТ НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТРАМ НУЛА-THC ДЕСТИЛАТ од масло од коноп

 

ДЕСТИЛАТ НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТРАМ НУЛА-THC ДЕСТИЛАТ од масло од коноп

 

ДЕСТИЛАТ НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТРАМ ДЕСТИЛАТ од конопско масло

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD

Нашиот голем и големопродажен дестилат од масло од коноп со широк спектар е екстракт од масло од коноп богат со канабиноид кој е богат со КБР и придружени со мали канабиноиди како што се CBG, CBC, CBN, а понекогаш и CBDV, CBL и CBE. Ова масло е целосно дестилиран концентрат кој е прочистен и без хлорофил, липиди, восоци и други не-канабиноидни соединенија кои најчесто се наоѓаат во сурово масло од коноп.

Дестилатот со широк спектар може да се произведе преку метод на екстракција на CO2, екстракција на етанол или екстракција на јаглеводороди, при што секоја форма произведува различен квалитет на канабиноидни дестилати со висока моќност пожелен за многу клиенти. Откако ова масло е темелно дестилирано, користиме метод на хроматографија за да го отстраниме Молекула на THC притоа одржувајќи ја молекулата CBD покрај малите или ретките канабиноиди како што се канабигерол (CBG), канабихромен (CBC), канабинол (CBN), како и траги од други канабиноиди кои вообичаено се наоѓаат во индустрискиот коноп богат со канабиноиди.

Дестилатот од маслото од коноп со широк спектар содржи синергетски профил од 4-5 канабиноиди кои работат заедно во отсуство на THC. Со цел да се постигне висококвалитетен концентрат од масло од коноп со широк спектар, нашите методи за екстракција и прочистување одржуваат солиден профил на мали канабиноиди што може да се засилат до специфичен сооднос или процент со кој било од нашите канабиноидни изолати добиени од коноп.

Способноста да се постигне точна јачина на малите канабиноиди е важна за секоја марка или компанија која бара сигурен и конзистентен профил на помали канабиноиди во нивниот масовен и на големо дестилат од масло од коноп со широк спектар. Малите канабиноиди обезбедуваат синергија или „ефект на придружба“ за да се осигури дека вашиот финален производ ги има квалитетот и ефектите неопходни за постигнување висока ефикасност.

дестилат од масло од коноп
Целото наше големопродажно масло од дестилат со широк спектар CBD е тестирано повеќе пати во целата куќа и преку лаборатории од трети страни за моќ, како и за да се обезбеди отсуство на THC, тешки метали, токсини, резидуални растворувачи и други загадувачи. Контролата на квалитетот е камен-темелникот на нашата компанија и ние работиме напорно за да се осигураме дека вашиот дестилат со широк спектар CBD на големо и на големо е произведен во GMP, целосно тестиран и гарантирано дека е 3% усогласен. Глобалните канабиноиди обезбедуваат целосна следливост од фарма, до екстракција, до формулација за клиентите да имаат целосна транспарентност и гаранција за контрола на квалитетот. Со поставување на QR-кодови на нашите производи, сите серии лесно може да се проследат наназад до специфичната фарма за коноп и видот и екстракторот и методот.

Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...

Податоци за производот
Дестилат со широк спектар

Вкупен опсег на канабиноиди: 80-98%
Опсег на CBD: 70-90%
Опсег на THC: 0% THC
Дејаглерод: Да
ВИСТИНСКИ целосен спектар: Не
Широк спектар: Да
Прилагодена моќ: Може да се разреди до саканата моќност
Боја: Светло до темно мед
изглед: Полу-цврст
Доследност: Среден вискозитет

Пакување: Се продава во многу од 100 грама и 1 килограм литри (по тежина).
Рок на траење: 12 месеци неотворено. Да се ​​чува на ладно, темно место.

Формулирање: Забележете дека кристализацијата на молекулата на CBD се случува при концентрации од 60%+ во нашиот стандарден дестилат. Пред да се формулира, маслото мора да се загрее и течни на 70-75°C и темелно да се измеша.
Лабораториска анализа: Лабораторијата мора да има инструкции темелно да го загрева и течни дестилатот пред тестирањето. Обидот за примерок на маслото во полуцврста/кристализирана состојба нема да резултира со точна анализа.


Лабораториско тестирање со дестилат од масло од коноп со широк спектар

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD