ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО ЕКСТРАКТ од масло од коноп со целосен спектар

 

ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО ЕКСТРАКТ од масло од коноп со целосен спектар

 

ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО ЕКСТРАКТ од масло од коноп со целосен спектар

Добиено од регистриран индустриски коноп кој е екстрактиран од јаглеводород или етанол, нашиот Богати со фитоканабиноиди (PCR) Масло од коноп со целосен спектар има ВИСТИНСКИ целосен спектар на канабиноиди и терпени и многу мали количини на Делта 9 тетрахидроканабинол (помеѓу 3-4% THC).

За разлика од изолираните или синтетичките канабиноиди, Точно Екстракт од целосен коноп со целосен спектар се однесува на чисто масло кое го содржи целосниот растителен профил на истите канабиноиди присутни во оригиналното растение коноп што обезбедува целосно природно Екстракт од масло од коноп CBD додаток кој им овозможува на канабиноидите да работат заедно во она што се нарекува „ефект на придружба“ за да се постигне природна состојба на хомеостаза во телото. Ова зимизирано и декарбоксилирано масло обично се користи за внатрешни апликации како што се тинктури, гел капи, џвакање, и мноштво други апликации каде што е потребно вистинско масло со целосен спектар.

Масло од коноп со целосен спектар

Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...

Податоци за производот
Екстракт од целосен коноп со целосен спектар

Вкупен опсег на канабиноиди: 60-85%
Опсег на CBD: 50-73%
Опсег на THC (пост разредување): 0.1%-0.3%
Дејаглерод: Да
ВИСТИНСКИ целосен спектар: Да
Прилагодена моќ: Може да се разреди до саканата моќност
изглед: Густо, темно полуцврсто масло
Доследност: Дебели и лепливи
Содржи терпени: Да

Пакување: Се продава во многу од 100 грама и 1 килограм литри.
Рок на траење: 12 месеци неотворено. Да се ​​чува на ладно, темно место

Формулирање: Имајте на ум дека кристализацијата на молекулата CBD се јавува при концентрации од 60%+. Пред да се формулира, маслото мора да се загрее и течни на 70-75°C и темелно да се измеша.
Лабораториска анализа: Лабораторијата мора да добие инструкции темелно да се загрее и да се течни пред тестирањето. Обидот за примерок на маслото во полуцврста/кристализирана состојба нема да резултира со точна анализа.

Доминантни природно настанати терпени:


Лабораториско тестирање со екстракт од масло од коноп со целосен спектар

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD