НАШИТЕ ФАРМИ И ГЕНЕТИКА CBD од коноп

 

НАШИТЕ ФАРМИ И ГЕНЕТИКА CBD од коноп

 

НАШИТЕ ФАРМИ И ГЕНЕТИКА CBD од коноп

Наша ексклузивна фарми за CBD од коноп се лоцирани низ САД во држави кои имаат програма во согласност со американска фарма сметка. Тие се едни од најголемите фарми за коноп во земјата. Нашата конзистентна и единствена медицинска генетика ни обезбедува нам и на нашите клиенти посебна конкурентна предност во глобалната фитоканабиноидна индустрија добиена од коноп.

  • Специјално одгледани сорти, не-ГМО сопственички со висок канабидиол (CBD)/ниско THC сорти
  • Комерцијален висок канабигерол (CBG)/сорти со низок THC
  • Комерцијални сорти со висок канабихромен (CBC)/низок THC
  • Соеви богати со фитоканабиноиди и терпеноиди
  • Нашите погони произведуваат минимум 15% CBD и помалку од 0.3% THC
  • Глобалниот коноп Канабиноиди обезбедува богат целосен спектар профил на сите медицински вредни и разновидни фитоканабиноиди и терпени

Најдобрите фарми за коноп CBD во Америка
Вистинскиот индустриски коноп се карактеризира со високите резерви и се одгледува поради неговите влакна, кои се најсилните растителни влакна во природата. Индустрискиот коноп исто така се одгледува поради неговото семе, кое содржи есенцијални масни киселини, но не и фитоканабиноиди. Овој тип на индустриски коноп содржи многу малку фитоканабиноиди и ограничени количини на други синергистички соединенија. Глобалниот коноп богат со фитоканабиноиди, кој расте како грмушка, за разлика од главниот индустриски коноп, ги обезбедува вистинските здравствени придобивки од медицинскиот канабис без психоактивни ефекти на THC.

Регистриран индустриски коноп
Нашите уникатни соеви на коноп кои беа специјално одгледувани од медицинските видови канабидиол со највисока количина на медицински канабис. Овие растенија со највисоки CBD и најниски концентрации на THC беа стабилизирани и вкрстени. Ова резултираше со конзистентни нивоа на растенијата од помалку од 0.3% THC на сува тежина.

Сите производи што ги произведуваме, продаваме или дистрибуираме се во согласност со делот 2014 на сметката за фарма на САД од 7606 година, кој федерално го легализираше одгледувањето на регистриран индустриски коноп во Соединетите држави под одредени услови кои Глобалните канабиноиди целосно ги исполнуваат.

Сликата