ВИСОКСКИ СЕМИЊА КОНОП CBD

 

ВИСОКСКИ СЕМИЊА КОНОП CBD

 

ВИСОКСКИ СЕМИЊА КОНОП CBD

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD

Ние нудиме Високо CBD Коноп Семиња кои се совршени за клима за одгледување на отворено или внатре, и не бараат оранжерии за да се завршат. Совршен за екстракција или суров цвет. Нашиот Високо CBD семиња нудат исклучителна вредност, со високи нивоа на фито-канабиноиди и терпени. Нашиот фокус е при берење на овие сорти како квалитетни, пред сè друго. Нашите ретки, специјални соеви на семе од коноп се здобија со популарност во индустријата за цигари од коноп како алтернатива за пушење тутун и марихуана. Инвестирајте во најдоброто. Нашата генетика нуди исклучително висока истражувачка, терапевтска и економска вредност.

Постигнете исклучителен поврат на инвестицијата. Нашите стабилни, генетски изолирани семиња му даваат на вашето растење најдобри шанси за успех. Со КБР просечните нивоа во опсегот од 13-18%, нашата генетика со низок THC и висока CBD гарантира дека вашата култура нема да биде жешка. Секој од нашите соеви беше рачно избран со единствена цел индустриски раст и жетва. Имајте мир на умот знаејќи дека нашите исклучителни стандарди за контрола на квалитетот, посветеноста на извонредноста и општествено одговорниот пристап гарантираат дека инвестирате во производ што ги исполнува или ги надминува вашите очекувања.

  • Добиено од органски одгледуван индустриски коноп
  • Сите природни, не-ГМО
  • Масовно спакувано (1 фунта)
  • содржина на THC помала од 1%
  • содржина на CBD поголема од 20%
Генетски стабилен
Нашата стабилна и конзистентна генетика обезбедува високо производство на канабиноид на законско ниво. Извадете ги претпоставките од вашиот раст.
Оптимални терпенски профили
Одгледани за органска изолација на терпен на ботаничката страна, нашите генетски различни соеви даваат исклучителни нивоа на вкус и вредност.
Подготвени за садење CBD семиња од коноп
Скалабилни решенија за растечка индустрија. BFF генетиката е подготвена за садење и може да се купи и во феминизирани и во нефеминизирани количини.
Семе на коноп CBD Сликата

Сликата
СТОРМИ ДАНИЕЛС

Крст: Цут на цреша x T1 Трамп

Сторми Даниелс е нашиот водечки вид. Познат по одличниот раст низ целата земја во сите климатски услови, оваа сорта е отпорна на топлотен и студен стрес. Еден од нашите најпопуларни видови по избор на клиентите. Униформниот раст од овој вид и одличниот терпенски профил го издвојуваат од останатите.

Инвентар: ~ 5 милиони семиња
Достапно и во: Средината на декември 2019 година
Рано завршување: (~ 15-ти - 20 септември)
Тежок принос: (~ 2 - 2.5 фунти)


Сликата
БИКОТ

Крст: Макавели x Т1 Трамп

Овој вид е Sativa dominate кој има експлозивен вегетативен раст. Саеми добро во ладно време и топлина. Растенијата испуштаат пријатна арома со многу чист терпенски профил.

Инвентар: ~ 20 милиони семиња
Достапно и во: Средината на декември 2019 година
Доцна завршница: (~5ти - 10ти октомври)
Среден принос: (~ 1 - 1.5 фунти)


Сликата
ПЛАИН ЈАНЕ

Крст: Вино од цреша x T1 Трамп

Индика доминира сој кој е вкрстен со „оригинална“ сорта на вино од цреша. Овој вид беше избор на Фармер во Алпската пустина, каде што беше тестиран. Ова е нашиот најсладок мирис на гроздот со еден од најдобрите приноси.

Инвентар: ~ 300,000 семиња
Достапно и во: Средината на декември 2019 година
Доцна завршница: (~5ти - 10ти октомври)
Среден принос: (~ 1 - 1.5 фунти)


Сликата
1942

Крст: Поларитет x T1 Трамп

Овој вид е многу тежок сој доминира индика кој останува краток и широк. Има просечен вегетативен раст со цветови со ран почеток, кои се големи и густи со лут мирис на гас во текот на фазата на раст.

Инвентар: Ограничен инвентар
Достапно и во: јануари 2020
Рано завршување: (~ 15-ти - 20 септември)
Тежок принос: (~ 2 - 2.5 фунти)


Сликата
ГАТСБИ

Крст: Абакус x T1 Трамп

Индика доминира сој кој ужива ладно време со темно виолетови стебла во текот на целиот животен циклус. Големото цвеќе започнува порано од повеќето видови. Со единствена шема на раст, ова е една од нашите омилени сорти.

Инвентар: ~ 50 милиони семиња
Достапно и во: јануари 2020
Рано завршување: (~ 15-ти - 20 септември)
Тежок принос: (~ 2 - 2.5 фунти)


Сликата
PVW 23

Крст: Абакус x Цут од цреша

Со неверојатен раст и отпорност на студ и топлина, ова е одличен вид за поголемиот дел од земјата. Големи цветни цвеќиња со тешка арома на земјени терпени.

Инвентар: ~ 20 милиони семиња
Достапно и во: 2020 февруари
Рано завршување: (~ 15-ти - 20 септември)
Среден принос: (~ 1 - 1.5 фунти)


Сликата
ИВАНКА

Крст: Сопругата x Цутот на црешата

Сатива доминира сој кој сака целосен период на растење. Има трихроми поголеми од просечните, што го прави на врвот на листата за одгледување во затворен простор за цвеќе што може да чади. Исто така, високо препорачливо за неговиот изобилен гас и слатките терпени.

Инвентар: ~ 20 милиони семиња
Достапно и во: 2020 февруари
Доцна завршница: (~5ти - 10ти октомври)
Среден принос: (~ 1 - 1.5 фунти)


Каталог на феминизирани CBD семиња од коноп за 2020 година

Loader Се вчитува ...
Логото на EAD Да трае премногу долго?

Вчитај ја страната повторно Вчитај документ
| Отворено Отвори во ново јазиче