ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО CBD CRUMBLE, SPATTER, СМОЛА И ВОСОК

 

ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО CBD CRUMBLE, SPATTER, СМОЛА И ВОСОК

 

ГОЛЕМО CBD CRUMBLE,
КРШЕЊЕ, СМОЛА И ВОСОК

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD
Сликата

Висок CBD Crumble концентрат

Овој концентрат за распрскување на CBD со целосен спектар, целосен цвет е внимателно рафиниран за да се создаде овој концентриран на големо CBD восок за рушење, природно натоварен со терпени и канабиноиди како CBG, CBN, CBC. Содржина на CBD помеѓу 80% - 90%

Сликата

Прилагодена моќ на CBD Crumble

Овој концентрат на CBD со целосен спектар, целосен цвет е внимателно рафиниран за да се создаде овој концентриран восок за бришење со масовно CBD, природно наполнет со терпени и канабиноиди како CBG, CBN, CBC. Содржината на CBD помеѓу 25% - 80%. Достапна е приспособена моќност.
Сликата

CBD Shatter наполнет со терпени добиени од канабис

Овој кристален изолат Zero THC Pure CBD „се распарчува“ се прави со изолирање на канабидиолот додека не биде во неговата чиста, кристална форма, а потоа се мешаме во чисти терпени добиени од канабис и повторно го кристализираме овој производ. Овој производ е совршен за секој кој сака да го „скроти вашиот THC“ или да ужива во здравствените придобивки од терпените од канабис и CBD на големо без никакви психоактивни ефекти на THC. Достапно во големи и големо количества.