ГОЛЕМО CBD нане

 

ГОЛЕМО CBD нане

 

ГОЛЕМО CBD нане

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD

Секоја од нашите ковачници за CBD на големо содржи 5 mg CBD добиена од коноп и е спакувана во специјална обвивка која чека на патент, која го зачувува рокот на траење на активните соединенија во неа. Клиентите можат да избираат помеѓу CBD ENERGY MINTS кои содржат 20mg кофеин и 5mg CBD по нане или BEDTIME MINTS кои содржат 1.6mg мелатонин и 90mg GABA.

Нашите ковачници се совршен производ за воведување во кој било канал на дистрибуција и ќе обезбедат уникатно функционално искуство на вкусниот производ што секој го сака. За клиентите со бела етикета или приватни етикети, можеме да ги пакуваме и означиме вашите ковачници во кеси или мали конзерви со вашиот бренд испечатен на нив како што е прикажано на фотографиите. 

Нашиот производител на нане со сертификат за GMP користи само состојки со највисок квалитет кои се:

  • Сите природни
  • Глутен
  • Без HFCS
  • Не-ГМО состојки
  • Сертифициран за веган
  • Произведено во САД
Трговија на големо со CBD ковачници

Трговија на големо со CBD Mints Lab Testing

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD