ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТР ТЕЧНОСТ РАСТВОРЛИВА ВО ВОДА

 

ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТР ТЕЧНОСТ РАСТВОРЛИВА ВО ВОДА

 

ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТР ТЕЧНОСТ РАСТВОРЛИВА ВО ВОДА

20% концентрација Без THC Широк спектар Течен концентрат растворлив во вода

  • Лесно се користи во функционални пијалоци и шотови, адитиви за пијалоци, чоколади и други производи што се голтаат
  • Брза нано-активирана биорасположивост и биоактивност. Почувствувајте ги производите да стапат на сила во рок од 3-5 минути. Ја подобрува примарната биодостапна апсорпција во телото, но исто така и со големина на честички која е биоактивна на клеточно ниво брзо
  • Навистина без вкус и не се потребни средства за маскирање
  • Одржува јасност на производот до 25 mg на шише од 500 ml
  • Лесно се раствора во кој било пијалок или течност со минимално мешање и без пена
  • Без вештачки вкусови или бои. Природните конзерванси се додаваат во трагови
  • Вистинска 20% концентрација на канабиноид по тежина
  • Прилагодено потенција и канабиноид достапни формулации за профил (5 литри MOQ)
течност растворлива во вода со широк спектар

Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...

Податоци за производот
Течен концентрат растворлив во вода со широк спектар без THC

Опсег на THC: 0% THC
Дејаглерод: Да
Големина на честичка: Големина на честички ~ 25 нанометри
Целосен спектар: Не
Прилагодена моќ: Може да се формулира со различни моќи
изглед: Млечна бела течност
Вкус: Навистина без вкус и не се потребни средства за маскирање

Пакување: Се продава во килибарни стаклени шишиња од 60 ml и пластични шишиња од 1 литар
Рок на траење: 18 месеци неотворено, 6 месеци по отворањето во затворен сад
Начин на чување: Ладно и суво, под 30°C, избегнувајте директна сончева светлина

Неактивни состојки: Дестилирана вода, малтодекстрин, Твен 80, сукралоза*, јаболкова киселина, натриум бензоат, калиум сорбат (како конзерванси)

* Агаве инулин може да се замени со сукралоза за сопствени формулации ако се претпочита