ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТРАМ ТИНКТУРИ НА МАСЛО ОД КОНП

 

ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТРАМ ТИНКТУРИ НА МАСЛО ОД КОНП

 

ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТРАМ ТИНКТУРИ НА МАСЛО ОД КОНП

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD

Тинктури со дестилат со масло од CBD со широк спектар на THC без коноп

Наша големопродажба Широк спектар Тинктури од дестилат со масло од CBD од коноп без THC се достапни во многу различни канабиноидни моќи и целосно природни органски вкусови. Ние ја формулираме секоја тинктура од маслото од CBD од коноп на големо со масло за носач што е базирано на липиди (како органско кокосово масло MCT или органско масло од семе од коноп) со цел да помогнеме во лимфното доставување на канабиноидите до ендоканабиноидниот рецепторски систем на клетки. Најчестите носечки масла што се користат во нашите CBD тинктури без THC со широк спектар се органското кокосово масло MCT и органското масло од семе од коноп. Маслото од семе од коноп ги содржи сите есенцијални амино киселини и омега 3 кои го прават нутритивно богат избор за комбинирање со CBD, CBC, CBG и CBN кој е присутен низ нашиот дестилат без THC со широк спектар кој се користи за формулирање на овој производ. Органското кокосово масло MCT (мулти-синџирски триглицериди) е исто така популарен избор поради неговиот благ вкус на кокос кој лесно се маскира со целосно природен нане, пеперминт, лимон, портокал, цреша и десетици други целосно природни ароми.

Малите канабиноиди, познати и како ретки канабиноиди, се присутни низ нашиот дестилат без THC со широк спектар кој се користи за формулирање на нашите тинктури од масло од коноп без THC со широк спектар. За клиентите кои бараат точен профил на помали канабиноиди добиени од коноп во нивните тинктури од масло од коноп, можеме да го зајакнеме профилот на овие ретки канабиноиди со додавање на изолати како што се CBG изолат, CBC изолат, CBG изолат и CBN изолат. Тинктурите од масло од коноп без THC со широк спектар содржат нула THC и голема количина на канабидиол (CBD) покрај богатиот профил на мали канабиноиди кои го подобруваат ефекти поради синергијата на канабиноидните соединенија познати како „ефект на придружба“.

Терпените, исто така, може да се додадат во било која тинктура од масло од коноп и можат да бидат синергични со канабиноидите во одредени формулации. Нашите стандардни големи и големопродажни тинктури без THC со широк спектар се 3rd партија тестирани многу пати пред да бидат одобрени за дистрибуција. Нашиот тим за анализа прво го тестира концентратот од дестилат од масло од коноп со широк спектар за да ја измери моќта пред формулацијата. Меѓутоа, не се потпираме само на овој тест, така што секое масло за дестилација со широк спектар го испраќаме на 3rd партиска лабораторија за целосно тестирање на панели за да се обезбеди отсуство на сите загадувачи и да се знае точната моќ на присутните канабиноиди и терпени. Откако ќе ги добиеме овие резултати, тогаш можеме да го формулираме нашиот дестилат со широк спектар со масло за носење по ваш избор до саканата моќ на канабиноид. Потоа ја тестираме оваа формулација на нашата 3rd партиска лабораторија уште еднаш за да се осигура дека секое шише со тинктура од масло од коноп на големо и на големо што го произведуваме за време на процесот на полнење е точно дозирана и без тешки метали, пестициди, резидуални растворувачи, токсини, мувла, квасец и какви било други загадувачи кои вообичаено се наоѓаат во конопот што не е правилно складирано.

Следејќи ги строгите процедури за контрола на квалитетот, клиентите можат да бидат уверени дека тинктурите за дестилати од масло од коноп со широк спектар и продажба на големо и со широк спектар што ги купуваат од Global Cannabinoids се со највисок квалитет. Сите наши тинктури од маслото од коноп можат целосно да се следат од фармата за коноп на која се одгледува, до објектот за екстракција од кој дошол до користениот метод на екстракција. Ние, исто така, користиме QR кодови за да обезбедиме целосен проток на документи за да се осигураме дека вашиот производ е усогласен на секој пазар кој бара целосна следливост што е лесно достапна не само за нашите клиенти, туку и за клиентите на нашите клиенти.


Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...

Податоци за производот
Тинктура од дестилат со широк спектар без THC

Стандардно масло за носач: Кокосово масло (MCT)
Стандардно шише: Килибарно стакло од 1 мл (30 мл).
Стандардно затворање: Стаклена пипета од 1 mL со црна пластична прстен/сијалица отпорна на деца
Опсег на THC: 0% THC
Стандардна моќност: 250 mg / 500 mg / 1000 mg / 1500 mg
Боја: Јасно со нијанса
изглед: Течни
Доследност: Тенок вискозитет
Стандардни вкусови: Нане, цимет, лимон и природно

Пакување: Се продава во пакувања од 100 единици (13" X 10" X 13" - 35 фунти)
Димензии на етикетата: 1.75 ”X 4”
Боја на шишето: Килибарните
Рок на траење: 12 месеци неотворено
Начин на чување: Да се ​​чува на ладно, темно место

Бела (не) ознака: Достапно во пакувања од 100 единици
Приватна ознака: MOQ: 500 единици по SKU - стандардна формула/вкусови


Лабораториско тестирање со дестилат тинктура без THC со широк спектар
СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD