ДЕСТИЛАТ НА ГОЛЕМО ЦОЛС СПЕКТРАМ CBD масло

 

ДЕСТИЛАТ НА ГОЛЕМО ЦОЛС СПЕКТРАМ CBD масло

 

ДЕСТИЛАТ НА ГОЛЕМО ЦОЛС СПЕКТРАМ CBD масло

Нашиот сопствен процес на дестилација произведува целосен спектар со највисок квалитет КБР Масло во светот со отстранување на сите нечистотии, вклучувајќи хлорофил, липиди, восоци и други дестабилизирачки соединенија. Со користење на само целосно дестилирано масло од коноп богато со фитоканабиноиди, нашите производи се почисти, постабилни и имаат подолг рок на траење од маслата што не се дестилирани.

Ова зимизирано, декарбоксилирано и целосно дестилирано масло обично се користи за внатрешни апликации како што се тинктури, гел капи, гуми за џвакање, нега на кожа и мноштво други апликации каде што е потребно прочистено и концентрирано масло со целосен спектар.

CBD масло со целосен спектар

Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...

Податоци за производот
Дестилат од масло од коноп со целосен спектар

Вкупен опсег на канабиноиди: 80-100%
Опсег на CBD: 75-85%
Опсег на THC (пост разредување): 0.1%-0.3%†
Дејаглерод: Да
Целосен спектар: Да. Содржи канабиноиден профил минус делови од растителниот профил како што се липидните восоци и терпени*
Прилагодена моќ: Може да се разреди до саканата моќност
Боја: Среден до темен јавор
изглед: Густо темно полуцврсто масло
Доследност: Дебели и лепливи
Содржи терпени: Не. Терпени може да се додадат за приспособен профил.*

Пакување: Се продава во многу од 100 грама и 1 килограм литри
Рок на траење: 12 месеци неотворено. Да се ​​чува на ладно, темно место

Формулирање: Имајте на ум дека кристализацијата на молекулата CBD се јавува при концентрации од 60%+. Пред да се формулира, маслото мора да се загрее и течни на 70-75°C и темелно да се измеша.
Лабораториска анализа: Лабораторијата мора да има инструкции темелно да го загрева и течни дестилатот пред тестирањето. Обидот за примерок на маслото во полуцврста/кристализирана состојба нема да резултира со точна анализа.

* Природно присутните терпени внимателно се одвојуваат за време на процесот на екстракција и прочистување и се додаваат назад во дестилатите за попрецизно да го рефлектираат нивниот вистински профил како во природата. Како такви, терпенските профили се многу приспособливи.

† Сите масла со целосен спектар се разредуваат до нивоа што се усогласени пред испораката


Лабораториско тестирање за дестилат со масло од CBD со целосен спектар

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD