Масовно и големо CBDA 7 CBDG

Трговија на големо со CBDA, CBGA и готови производи

Трговија на големо CBDA и CBDG масло за тинктура Опис на производот

Globalcannabinoids.io Сурово канабис на големо CBDA & CBDG Oil е врвна алтернатива за масло што се екстрахира со суперкритични CO2. Екстракцијата на CO2 е добро познат метод за екстракција на масло за храна, хемиско чистење и хербални додатоци. Тоа е исто така популарен додаток на храна. Всушност, CO2 се користи за производство на газирани безалкохолни пијалоци, за отстранување на кофеин од зрна кафе за кафе без кофеин, како еколошки растворувач за хемиско чистење и како растворувач за екстракција Суперкритичниот CO2 се користи во производството на хербални додатоци кога метали и пестициди се отстрануваат од земјоделските култури. Овој метод на екстракција на CO2 овозможува соединенијата да се екстрахираат без никакво оштетување или токсичност. Користи сад под висок притисок кој содржи канабис. Суперкритичниот CO2 потоа се вметнува во садот и се пумпа низ филтер. Откако ќе се ослободи притисокот, тој се одвојува од растителната материја. Суперкритичниот CO2 потоа испарува и се раствора во канабиноидите на големо CBDA и CBDG.

Трговија на големо_CBDA_CBDG_TINCTURE

Трговија на големо со бела етикета CBDA & CBDG тинктура

 

АПСТРАКТ: Потребни се терапевтски агенси со мали молекули за да се спречи или третира тежок акутен респираторен синдром коронавирус-2 и варијанти кои предизвикуваат СОВИД-19. За откривање на ботанички лиганди за шилестиот протеин во SARS-CoV-2, користена е афинитетна селекција-масена спектрометрија. Утврдено е дека канабиноидната киселина од коноп (Cannabis Sativa) е и ортостатски и алостерични лиганди кои имаат микромоларен афинитет за протеинот на шилеста. Канабигеролската и канабидиолската киселина го спречија инфицирањето на човечките епителни клетки со псевдо вирус кој го емитуваше протеинот САРС-2. Тие, исто така, спречија влегување на живиот САРС-2 во клетките. Канабигеролската и канабидиолската киселина беа подеднакво ефикасни и против SARS-CoV-2 бета варијантата B.1.351 и алфа варијантата B.1.1.7. Овие канабиноиди се орално биодостапни и имаат долга историја за безбедна човечка употреба. Тие можат да се користат во екстракти од коноп или да се изолираат од растението канабис. Видете:  Истражувањето на државата Орегон покажува дека соединенијата од коноп спречуваат коронавирусот да навлезе во човечките клетки | Државниот универзитет во Орегон

CBDA го блокира влезот на SARS-COV-2

 

Globalcannabinoids.io Целосен спектар CBDa сурова нафта (извлечена од CO2)
Карактеристики на производот Масло во црна боја со високи нивоа на терпени, канабиноидни профили од цели коноп и истакнат земјен вкус на коноп.

Активни соединенија Киселински канабисбидиол (CBDa) Содржината на канабиноиди во поединечните серии ќе биде малку поинаква. За целосен профил на содржината на канабиноиди, погледнете ја серијата COA.

Рафинирање и екстракција: Суперкритична екстракција на CO2 и декарбоксилиран.

Рок на траење: Една година. Маслото CBDa со целосен спектар мора да се чува на темно, ладно место. Можете да го чувате во фрижидер, под услов садот да е цврсто затворен за да се обезбеди подолг рок на траење. Не се препорачува чување во замрзнувач.

Потекло: Одгледано од нашите фармери од коноп што не се ГМО од Колорадо. Овие фарми се одгледуваат користејќи строги практики на органско земјоделство. Конопот потоа се екстрахира во куќата во нашиот производствен погон регистриран од FDA, сертифициран со cGMP.

Цени за големопродажба и на големо CBDA тинктури и масла

Стандардизирана формула од 1000mg CBD-A изолат во кокосово MCT масло. Достапни Бела етикета (неозначени), или како готови производи со приватна етикета.

 • Количина 100-199: $ 14.85 по единица
 • Количина 200-499: $ 13.20 по единица
 • Количина 500-999: $ 11.55 по единица
 • Количина 1,000-4,999: $ 9.90 по единица

Сертификат за анализа и примероци достапни 1/24. Контактирајте со вашиот менаџер на сметка да нарачате.

Цени за Трговија на големо и на големо CBGA тинктури и масла

Стандардизирана формула од 1000mg CBG-A изолат во кокосово MCT масло. Достапни Бела етикета (неозначени), или како готови производи со приватна етикета.

 • Количина 100-199: $ 18.00 по единица
 • Количина 200-499: $ 16.00 по единица
 • Количина 500-999: $ 14.00 по единица
 • Количина 1,000-4,999: $ 12.00 по единица

Сертификат за анализа и примероци достапни 1/24. Контактирајте со вашиот менаџер на сметка да нарачате.

Цени за големо и на големо CBD-A/CBG-A хибридни тинктури и масла

Стандардизирана формула од 750 mg CBD-A изолат и 750 mg CBG-A изолат во кокосово MCT масло. Достапни Бела етикета (неозначени), или како готови производи со приватна етикета.

 • Количина 100-199: $ 22.39 по единица
 • Количина 200-499: $ 19.90 по единица
 • Количина 500-999: $ 17.41 по единица
 • Количина 1,000-4,999: $ 14.93 по единица

Сертификат за анализа и примероци достапни 1/24. Контактирајте со вашиот менаџер на сметка да нарачате.

Тестирање Секоја серија е независно тестирана од лабораторија од трета страна за да се обезбеди соодветен канабиноиден профил. Нема изложеност на пестициди, тешки метали, остатоци од токсични растворувачи или контаминација со мувла. Бизнисите можат да добијат COA за да ја потврдат чистотата и ефективноста на нарачките на големо и на нарачките на големо.

Пакување: Нашето големо масло CBDa и CBGa може да се купи во мали зголемувања од 100 грама или килограми. Спакуван е во контејнери за храна кои имаат безбедносен приклучок за вметнување и заптивка отпорна на манипулации. Тапаните од типот на храна може да се користат за големи нарачки.

Информации за алергија - Формулација погодна за алергија. Производите со целосен спектар на големопродажба на CBDa и CBDg може да предизвикаат реакции кај луѓе кои се чувствителни на растителни алергени поради целиот растителен материјал во суровото масло. Иако тоа не е вообичаено, препорачуваме да вклучите оградување на кој било производ или веб-локација.

Сертификати Сертифицирани без суровост, веган и кошер.

 

Тинктури од органско ладно цедено CBDA и CBDG масло од коноп со целосен спектар

Целосно природно органско ладно цедено масло од коноп е најприродната форма на испорака со висока CBD-A и CBG-A достапна насекаде. Се одликува со целосен спектар на канабиноиди со помалку од 0.3% THC и минимална обработка.

 

Raw_CBDA&CBDGA_TINCTURES

Суровини CBDA 7 CBDG тинктури на големо

Цени за големопродажни 1000 mg тинктури CBD-A со целосен спектар

Целото природно ладно цедено масло со целосен спектар со 1000 mg вкупни канабиноиди со CBD-A доминира со 875 mg CBD-A по единица. Достапни Бела етикета (неозначени), или како готови производи со приватна етикета.

 • Количина 100-199: $ 16.17 по единица
 • Количина 200-499: $ 13.86 по единица
 • Количина 500-999: $ 11.55 по единица
 • Количина 1,000-4,999: $ 10.40 по единица

Сертификат за анализа и примероци достапни 1/24. Контактирајте со вашиот менаџер на сметка да нарачате.

Цени за 1150 mg хибридни тинктури CBD-A/CBG-A со целосен спектар

Целата природна мешавина на масло со целосен спектар на ладно цедење која содржи 1150 mg вкупни канабиноиди со CBD-A доминира со 675 mg и 400 mg CBG-A по единица. Достапни Бела етикета (неозначени), или како готови производи со приватна етикета.

 • Количина 100-199: $ 20.55 по единица
 • Количина 200-499: $ 17.61 по единица
 • Количина 500-999: $ 14.68 по единица
 • Количина 1,000-4,999: $ 13.21 по единица

Сертификат за анализа и примероци достапни 1/24. Контактирајте со вашиот менаџер на сметка да нарачате.

 

 

Што е CBDa на големо и CBDg сурова нафта од целосен спектар на CO2

Целосен спектар Масовно CBDa и CBDg маслото може да се смета за вистинско масло од коноп бидејќи ги содржи сите оригинални природни компоненти. Маслото CBDa со целосен спектар содржи високи нивоа на CBDa, но исто така и сите канабиноиди и терпени. Вклучува и фитохемиски соединенија, биоактивни соединенија и минерали. Суровото масло е најблиску до растителниот материјал од коноп во однос на неговото реплицирање. За да се создаде дестилат, суровата нафта мора дополнително да се рафинира. Целосниот спектар на големопродажба на CBDa и CBDg сурова нафта се екстрахира со CO2 и нуди врвна, многу моќна опција. Ова масло не содржи природни растителни восоци како нашите сурови масла извлечени од алкохол.

CBDa наспроти CBD
Киселите канабиноиди се оние што го содржат суфиксот a. CBDa е претходник на CBD. CBDa може да се претвори во CBD со декарбоксилација, изложеност на топлина или продолжена сончева светлина.

на големо CBDA и CBDG

Масовно CBDA и CBDG

Предности на сурова нафта со целосен спектар CBDa

Суровите масла со целосен спектар CBDa често се пофалени за нивната способност тесно да го реплицираат хемискиот состав на растението коноп. Маслото CBDa и CBDg може да се користи како што е или да се модифицира за да се направат различни производи од CBD. Ова масло извлечено од CO2 може да биде порафинирано и покорисно за некои формулации на производи.

Масовно и големопродажни производи CBDG

Кои формулации на производи се можни со CBDA и CBDG сурова нафта со целосен спектар?

Кога креирате производи CBDa и CBDg, важно е да се земе предвид изгледот и вкусот на суровата нафта. Нашето сурово масло со целосен спектар CBDa и CBDg е достапно во различни производи, вклучувајќи тинктури, топични производи за јадење, креми, кафе, мелеми, лосиони и многу повеќе.

Глобално упатство за CBDa со целосен спектар и сурова нафта CBDg

Точката на чад за сурова нафта е 332 степени целзиусови Фаренхајтови. Оваа температура не треба да се надминува за време на процесот на формулација на маслото за да се зачува квалитетот и моќта на канабиноидот.

Достапно е приспособување за сурова нафта со целосен спектар CBDa и CBDg за бела и приватна ознака

Можеме да ја прилагодиме вашата нарачка за да вклучи дополнителни терпени и канабиноиди. Ве молиме контактирајте со нас!