ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ЦИГАРИ со висока содржина на CBD од коноп

 

ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ЦИГАРИ со висока содржина на CBD од коноп

 

ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ЦИГАРИ со висока содржина на CBD од коноп

Нашите цигари CBD од органски коноп се набавени од Колорадо и достапни на големо и на големо, а исто така може да се произведуваат со приватна етикета. Можеме да го испечатиме вашиот бренд или лого на секоја цигара и да ги ставиме како што сакате. Контактирајте со нас денес за да дознаете повеќе за најдобрите CBD цигари од коноп на големо достапни во светот.

  • Добиено од органски одгледуван индустриски коноп
  • Целосно природно, не-ГМО
  • Масовно спакуван - Достапен е готов производ со бела етикета или приватна етикета
  • Содржи 4 грама природен коноп CBD
  • содржина на THC помала од 0.3%
  • содржина на CBD поголема од 20%

Нашите органски CBD цигари од коноп на големо се природно богати со фитоканабиноиди и многу богати со канабидиол (CBD). Уникатниот вид се одгледува исклучиво на органски регистрирани индустриски фарми за коноп. Секоја цветна женска пупка е рачно исечена и сушена на природна сончева светлина. Нашиот регистриран индустриска коноп не содржи апсолутно никакви пестициди или тешки метали и се одгледува во целосна органска усогласеност.

на цигари од коноп се тркалаат на врвот на машината и е идентична со нормална цигара како што се Marlboro или Camel. Внатре во секоја цврсто свиткана цигара има најквалитетни цигари од коноп богати со фитоканабиноиди кои содржат целосен спектар на канабиноиди како што се CBD, CBG, CBN, CBC и терпени. Бавно горење и брзо дејствување е како би го карактеризирале искуството.

cbd цигариСликата