ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ТИНКТУРА CBD БЕЗ THC БЕЗ ТЕХНИК ФАРМА

 

ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ТИНКТУРА CBD БЕЗ THC БЕЗ ТЕХНИК ФАРМА

 

ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ТИНКТУРА CBD БЕЗ THC БЕЗ ТЕХНИК ФАРМА

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD

Ексклузивен стандардизиран 100% Формула без THC врз основа на 99% чисто CBD и MCT (триглицериди со среден ланец). Секогаш на залиха со нане, цимет, лимон и природни вкусови и достапни за испорака за Бела етикета нарачки во рок од 48 часа.


Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...

Податоци за производот
Тинктури без THC од фармацевтска класа

Стандардно масло за носач: Кокосово масло (MCT)
Стандардно шише: Килибарно стакло од 1 мл (30 мл).
Стандардно затворање: Стаклена пипета од 1 mL со црна пластична прстен/сијалица отпорна на деца
Опсег на THC: 0% THC
Стандардна моќност: 250 mg / 500 mg / 1000 mg / 1500 mg
Боја: Отстрани
изглед: Течни
Доследност: Тенок вискозитет
Стандардни вкусови: Нане, цимет, лимон и природно

Пакување: Се продава во пакувања од 100 единици (13" X 10" X 13" - 35 фунти)
Димензии на етикетата: 1.75 ”X 4”
Боја на шишето: Килибарните
Рок на траење: 12 месеци неотворено
Начин на чување: Да се ​​чува на ладно, темно место

Бела (не) ознака: Достапно во пакувања од 100 единици
Приватна ознака: MOQ: 500 единици по SKU - стандардна формула/вкусови