**Ударни вести** од Вашингтон…

ГЛОБАЛНИ КАНАБИНОИДИ НА ГОЛЕМО ЦБД БЛОГ ГЛОБАЛНИ КАНАБИНОИДИ НА ГОЛЕМО ЦБД БЛОГ ГЛОБАЛНИ КАНАБИНОИДИ НА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА ЦБД БЛОГ Најнови вести од Вашингтон... Одлични вести од Вашингтон! Утрово, Комитетот за доделување средства на Сенатот гласаше за продолжување на заштитата на државните санкционирани бизниси со медицинска марихуана и пациентите од мешање на Министерството за правда. Одредбата, која можеби ја знаете како амандман Рорабакер-Фар, треба да се обнови…

** ВРЕМЕТНИ ВЕСТИ ** Ренд Пол го притиска Џеф Сешнс за политиката за индустриски коноп

ГЛОБАЛНИ КАНАБИНОИДИ НА ГОЛЕМО ЦБД БЛОГ ГЛОБАЛНИ КАНАБИНОИДИ ГЛОБАЛНИ КАНАБИНОИДИ ГЛОБАЛНИ КАНАБИНОИДИ ГЛОБАЛНИ КАНАБИНОИДИ БЛОГ НА ГОЛЕМОПРОДАЖБА ЦБД ВРЕМЕ ВЕСТИ Ренд Пол ги притиска Џеф Сешнс за политиката за индустриска коноп, Политика на индустриски коноп, неколку генерални американски фарми, вклучувајќи ги и американските индустриски сенатори. Министерството за правда ќе се придржува до легислативата што го ограничува федералното мешање во новоформираната индустрија. …