8 универзитети станаа сертифицирани за академски клинички истражувања за медицинска марихуана

ГЛОБАЛНИ КАНАБИНОИДИ НА ГОЛЕМО ЦБД БЛОГ ГЛОБАЛНИ КАНАБИНОИДИ НА ГОЛЕМО ЦБД БЛОГ ГЛОБАЛНИ КАНАБИНОИДИ ГЛОБАЛНИ ЦБД БЛОГ НА ГОЛЕМО 8 Универзитети Станете сертифицирани за медицинска марихуана Академско клиничко истражување Медицинската марихуана секогаш наоѓа нови начини на проучување на марихуаната. Како индустријата продолжува да оди напред и да го менува светот? Тоа се должи на помошта на многу граѓани…

CBD покажува потенцијал против епидемијата на спиење, известуваат експертите.

Зошто некои поединци имаат проблеми со спиењето, а други спијат како бебе? Можеби оние кои не спијат добро се оние со неурамнотежена хомеостаза. Нивните тела се неурамнотежени поради стрес, неправилни навики во исхраната или болка. Ако губите добар сон поради хронична болка, тогаш препорачуваме длабинско истражување на CBD. CBD или канабидиол е…