Global Cannabinoids го објавува објавувањето на нивниот каталог на канабиноиди и услуги за производство на нафта со приватна ознака за 2019 година

DENVER, CO, 08 ноември 2018 / 24-7 Press Release/ - По речиси 6 месеци планирање и координација, тимот на GlobalCannabinoids.io, најголемата светска платформа за дистрибуција на канабиноиди на големо и големо, го објави својот многуочекуван каталог на CBD производи за 2019 година и производствени услуги. Каталогот од 65 страници е нагласен со нивниот CBD дестилат со целосен спектар, како и со нивниот широк избор на масла за дестилати со широк спектар без THC кои содржат високи количини на непсихоактивни канабиноиди како што се CBD, CBG, CBC, CBDV и CBGV.