Отпакување на CBD

Отпакување на CBD: Расчленување на состојките

CBD - канабидиол - е веројатно најжешката состојка во убавината во моментов.

Добиена од растението коноп, состојката е насекаде, од велнес тинктури до производи за нега на кожа до лубрикант. Но, не сите производи што се продаваат со состојки од коноп всушност содржат CBD, така што WWD побара од Рајан Луис, главен извршен директор на Global Cannabinoids (добавувач на CBD од бизнис до бизнис) да ги раздели вообичаените состојки на канабисот.