КБР

Глобалните канабиноиди ги задржуваат односите со јавноста на Рубенштајн како агенција на рекорд

Global Cannabinoids, водечки производител, производител и дистрибутер на канабиноиди добиени од коноп од американско одгледување, ги објави односите со јавноста Рубенштајн како своја агенција за рекорд. Фирмата со седиште во Њујорк ќе ја прошири јавната свест за широката понуда на производи базирани на CBD и бизнис на големо на Global Cannabinoid, како и ќе го постави основачот, Рајан Луис, како лидер на мислата во канабиноидниот простор.