нега на кожа и cbd

Нега на кожата и CBD: Најжешкиот нов тренд

Најновата лудост што се појави на пазарот на CBD се производите за убавина и кожа. Водечкиот производител на CBD, Global Cannabinoids, тврди дека производите за нега на кожата CBD се најбрзо растечкиот сектор во нивниот каталог. Главниот бизнис развивач на глобалните канабиноиди, Рајан Луис, вели: „Побарувачката на потрошувачите поттикнува експлозивен раст за компаниите кои сакаат да понудат решенија за нега на кожата CBD“.

Изолирани ЦББ

Дали канабиноидните изолати се следниот бран што ќе се појави во ерата на зелената треска на канабис?

Една компанија, Global Cannabinoids, напредува во индустријата за канабис со објавувањето на каталог за 2020 година со изолати, масла и готови производи добиени од коноп. Се чини дека Global Cannabinoids работи и на својата платформа за потрошувачи, што ќе им овозможи на потрошувачите да купуваат производи од бизнис до бизнис преку Интернет. Со база на податоци од над 65,000 клиенти, компанијата рече дека GlobalCannabinoids.io е најголемата B2B платформа за дистрибуција на интернет за рефус и големопродажба на канабиноидни производи добиени од коноп од САД во светот.