Глобалните канабиноиди зборуваат

Глобалните канабиноиди разговараат со д-р Гринтамб

Патрик Хејнс од Global Cannabinoids се враќа на Green Talk за да им се придружи на Breal of Cypress Hill и Breal TV, исто така познат како Dr. Greenthumb за да ве едуцира за канабиноидите. Прилагодете се додека зборуваат за важноста на вистинската CBD! Тој, исто така, се осврнува на новите соеви на канабиноиди и како тие му помагаат на нашите тела. Глобалните канабиноиди, исто така, можат да ви помогнат да започнете своја сопствена CBD компанија на легален и правилен начин со чиста CBD.

Рајан Луис

Рајан Луис од Global Cannabinoids: „Еве 5 работи што посакувам некој да ми ги каже пред да почнам да водам бизнис со канабис“

Ова нема да биде лесно, затоа подгответе се да работите напорно. Ништо вредно не доаѓа лесно и иако оваа индустрија експлодира, ништо околу неа не е лесно. Освен ако не сте целосно посветени и подготвени да направите се што е потребно, немојте да мислите дека ќе заработите милиони преку ноќ.

Извештај за канабис

Зошто средството за дезинфекција на раце може да помогне да се спречи ширењето на коронавирус и други лоши работи што ве разболуваат?

New Frontier Data, истражувач на канабис со седиште во Вашингтон, штотуку објави нов индустриски извештај кој детално ги разгледува предвидувањата и трендовите. Исто така, предмет на проверка се проекциите на приходите, црниот пазар, однесувањето на потрошувачите и потенцијалната интеракција со американскиот пазар на опиоиди.

cbd онлајн продавница

Рајан Луис извршен директор на Global Cannabinoids #1 дистрибутер, трговец на големо и производител на CBD

Најновата лудост што се појави на пазарот на CBD се производите за убавина и кожа. Водечкиот производител на CBD, Global Cannabinoids, тврди дека производите за нега на кожата CBD се најбрзо растечкиот сектор во нивниот каталог. Главниот бизнис развивач на глобалните канабиноиди, Рајан Луис, вели: „Побарувачката на потрошувачите поттикнува експлозивен раст за компаниите кои сакаат да понудат решенија за нега на кожата CBD“.