КАФЕ CBD на големо

 

КАФЕ CBD на големо

 

КАФЕ CBD на големо

Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...

Податоци за производот
Нано-внесени CBD K-чаши
 • Екстракт од коноп богат со нано фитоканабиноид (CBD) | Растворливо во вода
 • До 100% апсорпција | 10X Smart Nano-Transport SystemTM
 • 12.5 mg нано PCR канабидиол по порција
 • Научно формулиран во постројка за обработка на ниво BSL-1 користејќи
 • Добра производна пракса (GMP)
 • GRAS стабилизатори одобрени од FDA
 • Без ГМО | Без вештачки вкусови, бои или засладувачи
 • Лесно се распрснува додека се вари
 • 100% Арабика грав Кафе од Хондурас (регионот Макала)
 • Средно темно | Многу ниска киселост
 • Немешани за максимален вкус | Фер трговија Кафе | Слободен извор
 • Печено во сертифициран органски објект
 • Секој поединечен K-CUP дава една порција кафе за возрасни
 • Вкупно 10 грама (со вклучен Nano CBD) по K-CUP
 • Достапна бела етикета (залиха) или приватна етикета (прилагодена етикета)

Опсег на CBD: 12.5 мг по порција

Предложено MSRP: $ 3.20 - $ 4.60
Рок на траење: 18 месеци неотворено на собна температура

Бела (не) ознака: MOQ: 2,500 единици - K-CUP единица за единечна услуга, капаци со печатени акции (вклучени)
Приватна ознака: MOQ: 5,000 единици - K-CUP единица за единечна услуга, прилагодени дигитално печатени капаци
Компатибилност: Добро за употреба со Keurig® K-CUP и пивари за кафе за една порција


Тестирање во лабораторија за кафе CBD

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD