ТЕСТИРАЊЕ на CBD ЛАБ

 

ТЕСТИРАЊЕ на CBD ЛАБ

 

ТЕСТИРАЊЕ на CBD ЛАБ

Global Cannabinoids го постави индустрискиот стандард во тестирањето на канабиноидите од коноп и контролата на квалитетот. Ние бараме тест од трета страна од нашите лаборатории за екстракција по завршувањето на секоја производна серија. Откако ќе ја добиеме оваа лабораторија, потоа внатрешно тестираме на нашата внатрешна аналитичка опрема, а потоа го испраќаме примерокот во друга лабораторија од трета страна за целосна анализа на панелот. Штом овие резултати ќе бидат вратени и одобрени од нашите директори на лабораторија, концентратот потоа или се користи во рефус формулација или се врши попис за директна дистрибуција. Откако ќе се изврши и комплетира масовната формулација на канабиноид, потоа испраќаме примерок назад во лабораторијата од трета страна за дополнително тестирање на целосниот панел за да се осигураме дека формулата е точна и подготвена за финално производство. Со тестирање на секоја сурова состојка на секој чекор од патот, можеме да обезбедиме дека сите наши производи се усогласени со највисоките стандарди за производство и производство на GMP. Поставуваме QR кодови на сите производи за да обезбедиме точна и лесна следење и следливост. Ние веруваме во производство и дистрибуција на канабиноидни формулации и производи со контролиран коноп со највисок квалитет.

Ве молиме погледнете подолу за неодамнешните резултати од лабораториски тестови од трета страна. За дополнително тестирање и документација за усогласеност, ве молиме контактирајте го менаџерот на вашата сметка.

2020 COA