СИРУП CBD на големо

 

СИРУП CBD на големо

 

СИРУП CBD на големо

CBD сируп на големо

Нашите CBD сирупи од коноп се тестираат со анализа на трета страна пред да бидат испорачани за да се обезбеди највисок квалитет. Сертификатите за анализа се вклучени на сите пратки. Имаме изведен медицински коноп со највисок квалитет CBD сирупи и снабдување на водечките CBD сируп на големо брендови во светот. Контактирајте не денес за понуда за бесплатна цена и научете како можеме да ја снабдуваме вашата компанија или бренд со најквалитетни формулации за сируп CBD во светот.

Нашите CBD сирупи од коноп се направени со користење на нашите чисти CBD масла, масла со целосен спектар CBD, CBD изолати и CBD течности растворливи во вода. Целиот CBD сируп е прилагоден формулиран, флаширан и спакуван во нашиот GMP сертифициран објект. Можеме да ви обезбедиме какви било вкусови или состојки како што се мелатонин, кава, стевиа или која било друга хранлива состојка што сакате да се формулира со вашиот CBD сируп.

Нашите обучени хемичари ќе обезбедат тестирање на лице место за да го обезбедат вашето КБР Формулацијата на сируп ја содржи точната количина на канабидиол (CBD) како што е наведено на етикетата. Ние, исто така, гарантираме дека CBD во вашиот сируп не содржи резидуални растворувачи, нема тешки метали и нема пестициди. Ние користиме само најквалитетни органски состојки и прилагодено го формулираме секој производ од CBD сируп од коноп за да ја исполниме саканата функција. На пример, за формулација за „спиење“ на сируп CBD, би додале мелатонин во формулацијата.

CBD сируп на големо