ДЕСТИЛАТ НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТРАН КРИСТАЛОТОРЕН CBD

 

ДЕСТИЛАТ НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТРАН КРИСТАЛОТОРЕН CBD

 

ДЕСТИЛАТ НА ГОЛЕМО ШИРОК СПЕКТРАН КРИСТАЛОТОРЕН CBD

Нашиот ексклузивен CBD дестилат отпорен на кристали без THC со широк спектар има низа канабиноиди, но за разлика од другите Богата со CBD дестилати со концентрации на канабидиол повисоки од 60%, нашиот дестилат отпорен на кристали нема да се кристализира при високи концентрации на CBD. Ова го прави крајната опција за дестилат богата со фитоканабиноиди за касети за вап.

Како нашиот стандарден отпорен на кристали без THC со широк спектар CBD дестилат, нашата опција отпорна на кристали е 100% без THC и е исклучително богата со ретките канабиноиди Канабигерол (CBG) и Канабинол (CBN) и Канабихромен (CBC).

cbd дестилат отпорен на кристали

Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...

Податоци за производот
Дестилат отпорен на кристали со широк спектар без THC

Вкупен опсег на канабиноиди: 65-80%
Опсег на CBD: 50-65%
Опсег на THC: 0% THC
Дејаглерод: Да
ВИСТИНСКИ целосен спектар: Не
Широк спектар: Да
Прилагодена моќ: Може да се разреди до саканата моќност
Боја: Лесен до среден мед
изглед: Течни
Доследност: Среден вискозитет

Пакување: Се продава во многу од 100 грама и 1 килограм литри
Рок на траење: 12 месеци неотворено. Да се ​​чува на ладно, темно место

Формулирање: Забележете дека кристализацијата на молекулата на CBD се случува при концентрации од 60%+ во нашиот стандарден дестилат. Пред да се формулира, маслото мора да се загрее и течни на 70-75°C и темелно да се измеша.
Лабораториска анализа: Лабораторијата мора да има инструкции темелно да го загрева и течни дестилатот пред тестирањето. Обидот за примерок на маслото во полуцврста/кристализирана состојба нема да резултира со точна анализа.

* Природно присутните терпени внимателно се одвојуваат за време на процесот на екстракција и прочистување и се додаваат назад во дестилатите за попрецизно да го рефлектираат нивниот вистински профил како во природата. Како такви, терпенските профили се многу приспособливи.


Лабораториски тестови за дестилат CBD отпорен на кристали со широк спектар

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD