ДЕСТИЛАЦИЈА CBD

 

ДЕСТИЛАЦИЈА CBD

 

ДЕСТИЛАЦИЈА CBD

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD

CBD дестилација

Глобалниот тим за екстракција на канабиноиди може да и обезбеди на вашата компанија неспоредливи услуги за дестилација на CBD на оние клиенти кои сакаат да ја претворат својата сурова нафта во CBD или CBG дестилат.

Со користење на комерцијален процес, ние сме во можност да заработиме до 10,000 литри на ден сурова нафта CBD дестилат or CBG масло во чист дестилат богат со канабиноиди. Нашиот процес со голем волумен може брзо да ги отстрани сите липиди, восоци и хлорофил и да произведе висококвалитетен дестилат богат со канабиноид.

Совршен за оние компании кои имаат тесно грло во производството на дестилат за санација на THC, или за оние кои бараат многу поевтин процес на претворање на нивните CBD и CBG сурова во дестилат, дозволете нашиот тим на експерти да се справи со вашите потреби од сурова до дестилација.

CBD дестилат

CBD дестилат

Ве молиме имајте предвид дека квалитетот на вашиот излезен дестилат е директно поврзан со квалитетот на вашиот влезен материјал.

  • Суровите масла кои се презимуваат и се одјаглеродираат веќе овозможуваат побрза испорака.
  • Типичен влезен материјал во 60-70% вкупниот опсег на канабиноиди произведува дестилат на 90-97%.
  • Сите нарачки се тестираат од трета страна пред испораката.

Ве молиме пополнете го нашиот формулар за контакт или известете го менаџерот на вашата сметка ако сте фарма или екстрактор кој е заинтересиран да дознае повеќе за овој многу непушачки и комерцијален процес кој не бара употреба на машини за дестилација.