CBD ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ЕВРОПА

 

CBD ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ЕВРОПА

 

CBD ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ЕВРОПА

Ако барате сигурен, достоен за доверба КБР дистрибутер на големо во Европа, ви нудиме низа од целосен спектар КБР масла и други деривати базирани на CBD од коноп за големопродажба, рефус или ребрендирање. Глобалните капки CBD масло од канабиноиди и други производи на големо CBD Европа содржат оптимални cannabidiol (CBD) процент и се произведуваат преку суперкритичен процес на екстракција на CO2 од индустриски коноп (Cannabis sativa L.). Нашите производи богати со коноп содржат природни терпени, флавоноиди и канабиноиди споени заедно за да понудат целосно искуство на придружбата. Без разлика дали барате премија КБР нафта или други производи базирани на CBD за рефус, бела ознака CBD, приватна етикета CBD или ребрендирање, известете ни и ние со задоволство ќе ја споделиме нашата експертиза со вас. Нашите испораки се навремени и на распоред, а нашите производи се целосно сигурни.
CBD големопродажба Европа
CBD големопродажба на Европа со целосен спектар CBD масло
Глобалното CBD масло од канабиноиди содржи природни фитоканабиноиди и целосен спектар на канабиноиди, терпени, феноли и флавоноиди присутни во канабисот (вклучувајќи CBD – канабидиол, CBC – канабихром, CBG – канабигерол, CBDvarellen –CBDV-Canna). Нашиот единствен, револуционерен процес по екстракција ни овозможува да ги отстраниме несаканите восоци и смоли од екстрактот без употреба на алкохол. Добиениот производ е CBD масло со килибарна боја.
CBD CBD паста за големопродажба во Европа со целосен спектар на CBD
Глобалната паста за канабиноиди CBD се произведува преку суперкритичниот процес на екстракција на индустрискиот коноп (Cannabis Sativa L.) и е лесно достапен со стандардни CBD проценти кои се движат од 20-50% CBD. CBD пастата често ја консумираат корисници на кои им требаат повисоки дози на CBD.
CBD големопродажба во Европа CBD Isolate

CBD изолат е полупроѕирен прав кој содржи 99% чист канабидиол (CBD). Како најчиста форма на канабидиол, КБР изолира1 не содржи THC. Нашиот CBD изолат се извлекува преку процес во четири чекори, од кои првиот се нарекува зимизација. Преку овој метод се елиминираат непожелните елементи како мастите и восоците.

Нуспроизводот е нерафинирано масло, кое треба да помине низ одреден процес на рафинирање. Го ставаме во машина за мешање која работи слично како блендер.

Оттаму, нашето масло потоа е длабоко замрзнато околу 12 часа. Потоа се отстранува и се филтрира и потоа се носи во тегла за екстракција.

Четвртиот и последен дел од процесот е тестирање на финалниот производ за чистота и фалсификување. Секоја серија од CBD изолира е внимателно проверен, така што се погрижуваме да нема надворешен елемент во нашето CBD масло.

Иако CBD изолатот е најчистата форма на CBD достапен, тоа не значи дека не може да се користи во комбинација со други CBD производи. На пример, CBD изолатот ги подобрува ефектите на CBD цвеќињата од коноп, со што е клучен елемент за придружни ефект.

Трговија на големо CBD Европа Изолирајте цени
Купувањето CBD изолати на комерцијално ниво може да биде скапо. Сепак, сакаме да ги задржиме нашите клиенти, затоа секогаш се трудиме да ви ги понудиме најдобрите можни зделки на пазарот, со многу конкурентни цени. Производот ќе биде испорачан 24-48 часа по обработката на вашата уплата.
Трговија на големо CBD Europe Flowers

Конопот е вид на растение канабис Сатива, а неговите цветови се „пупките од коноп“. Пупките содржат канабиноиди во висока концентрација и тие претставуваат алтернатива на CBD маслото како извор на CBD. Може да се испари2, пушеле или се користат за правење производи за јадење CBD.

Различните соеви на канабис имаат различни состави и карактеристики, многу од нив се постигнати со години на вкрстување помеѓу растенија со посакуваните особини, како што е висок сооднос на CBD и други канабиноиди, приспособливост на растението, продуктивност и физички особини како вкус, арома, форма, и боја.

Нашите CBD цвеќиња доаѓаат од соеви на коноп со висока содржина на канабидиол и ниска содржина на THC. Тие се богати со природни терпени од канабис и флавоноиди, обезбедувајќи врвен вкус. За купување на големо CBD цвет, ве молиме распрашајте се.

Дали CBD е легална во Европа?

Во моментов, нема консензус во Европа3 во однос на законитоста на CBD, бидејќи законите се разликуваат многу, дури и меѓу соседните земји.

Во пракса, поседувањето, користењето и купувањето на канабис се легални во секоја европска земја, освен во Словачка. Како и да е, CBD е еден вид сива зона во Италија, каде што порано беше легална додека сегашната влада не го поништи законот. Но, со исклучок на Словачка и Италија, луѓето можат да патуваат низ континентот со нивните европски производи на големо со CBD.

Не секој CBD производ е ист во Европа
Регулативите на ЕУ значат дека одредени европски производи за големопродажба на CBD се порегулирани од другите, а во различни земји важат различни правила. ЕУ неодамна објави документ во кој се наведува дека производите на CBD се означени како „нова храна“. Може да потрае до 3 години за да се одобри „нова храна“, така што ова создава проблем за усогласеност за оние земји кои слободно продаваат CBD на големо.

РЕФЕРЕНЦИ НА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА CBD во Европа

  1. CuredByNature.org, „ЦБД со полн спектар наспроти CBD изолат - што е подобро? Што да се избере?
    “, youtube.com, 29 мај 2019 година, https://www.youtube.com/watch?v=dBJqb6_TaHw
  2. Џордан, Данте, „5 работи што треба да ги знаете за испарувањето на CBD“, leafly.com, 18 ноември 2019 година, https://www.leafly.com/news/strains-products/vaping-cbd-facts
  3. туропија, „25 најдобри места за посета во Европа - патување во Европа“, youtube.com, 11 јуни 2019 година, https://www.youtube.com/watch?v=0GZSfBuhf6Y