HHC LIVE RESIN VAPE PEN

HHC LIVE RESIN VAPE PEN 1 ML

HHC VAPE PEN

HHC VAPE PEN

Што е HHC?

Хексахидроканабинол е канабиноид кој се наоѓа во семињата и поленот на растението коноп. Дејствува како хидрогенизирана делта 9 THC што му овозможува да задржи изненадувачка повисока хемиска стабилност од другите канабиноиди. HHC има ефекти кои се многу слични на делта 9, вклучувајќи го истото високо што го произведува и други својства што го прават THC толку популарен и баран.

Психоактивно искуство со коноп

HHC е психоактивен, па затоа е важно да одвоите време со овој канабиноид. Иако е 30% повеќе опојно делта 8 THC (THC), Масовно HHC пенкала може да се толерира почесто од делта 8.

Брендови што веќе ги знаете

HHC е релативно нов производ на пазарот за коноп. Сепак, добро познатите брендови во индустријата не се двоумат да создадат свои уникатни HHC производи за фановите да ги пробаат. Ќе можете да уживате во овој канабиноид со купување од компанија за која знаете дека произведува коноп со највисок квалитет.

Горна полица, лабораториски тестиран HHC

Pure CBD Now нуди разновидни висококвалитетни канабиноидни производи од коноп во различни концентрации, соеви и други опции. Нашиот избор на производи со хексахидроканабинол е многу строг. Ги носиме само најдобрите производи.

Вообичаени ЧПП

  • Што е HHC?Хексахидроканабинол, природен канабиноид, се наоѓа во семките и поленот на растението коноп. Тоа е хидрогенизирана форма на THC. Ова значи дека во суштина е традиционален THC, но со додадени молекули на водород. Ова му овозможува на канабиноидот да ја задржи својата хемиска стабилност и има долг рок на траење.

  • Дали HHC е легална?Предлог-законот за фарма од 2018 година го штити HHC според федералниот закон. Предлог-законот за фарма од 2018 година го заштити HHC. HHC не е delta9 THC и затоа е легално да се купува и консумира.

  • Дали HHC е опојна? HHC е психоактивен канабиноид од канабис. HHC е 30% потоксичен од делта 8 и околу една третина повеќе опоен од THC-O. HHC може да направи да се чувствувате повеќе затруени од делта 8, и зависи од тоа колку консумирате.

  • Дали има други својства на HHC?  HHC моментално се истражува поради неговите многубројни својства, бидејќи на канабиноидот до неодамна не му се посветуваше големо внимание. HHC е природно соединение кое може да помогне да се балансираат ендоканабиноидните системи на телото.

  • Делта 9 и HHC дали навистина се иста работа?Искуството на секој човек со канабиноидите се разликува, па затоа е тешко да се каже дека HHC ги има истите ефекти за секого. HHC сега е доволно добро познат што го користеле многу луѓе.

  • Може ли да паднам на тест за дрога ако земам HHC? Иако се уште се тестира, постои општа согласност дека HHC нема да предизвика неуспешен скрининг за дрога. Ова ќе го направи HHC единствениот психоактивен канабиноид од коноп кој не претставува ризик за откажување на лицето. Се чини дека HHC е единствениот опоен дериват на коноп кој не се метаболизира во ензимот THC-COOH кој го разградува THC. Ова е она што тестовите за дрога го бараат во урината на една личност.

  • Дали HHC е во ред за домашни миленици или деца? Домашните миленици и децата не се изложени на ризик од HHC. HHC е опојна и треба да се дава само на возрасни. Децата и домашните миленици немаат способност да се справат со психоактивните ефекти на канабиноидот. Затоа, давање на нив може да предизвика сериозна штета.

  • Колку HHC треба да земам? Најдобро е да започнете со најниската можна доза на HHC ако сте нови во тоа. Ова може да биде издувам или половина гума за џвакање. Дури и ако сте користеле други психоактивни канабиноиди, секој човек различно реагира на дериватите од коноп. Како што ја зголемувате вашата толеранција кон HHC, можете да ја зголемите големината на вашата порција.

  • Дали постојат различни видови на HHC? Постојат многу видови на HHC производи, особено кога станува збор за производи за цвеќе и испарување. HHC може да се изолира и да се направи екстракт кој може да се додаде во цветот или да се меша со специфичен терпен профил. Производите на HHC можете да ги најдете во индика, индика и хибридни сорти, исто како и сите други канабиноиди.

  • Дали HHC ќе влијае на моето возење? HHC е опоен канабиноид од канабис. Возењето може да биде нарушено од било која опојна супстанција. HHC е поопасен од делта 8 за споредба. Треба да избегнувате возење ако HHC е присутна во вашиот систем.