ГОЛЕМО ЕКСТРАКТ CBD од ЦЕЛ КОНП БЕЗ THC

 

НА ГОЛЕМО ЕКСТРАКТ ОД МАСЛО ОД КОНП БЕЗ THC

 

НА ГОЛЕМО ЕКСТРАКТ ОД МАСЛО ОД КОНП БЕЗ THC

Добиено од регистриран индустриски коноп кој се екстрахира со CO2, наш Целиот коноп без THC КБР Екстракт се зимува и декарбоксилира за да се добие екстракт богат со канабиноид кој е целосно ослободен од THC со робустен канабиноиден профил на канабидиол (CBD), канабигерол (CBG), канабинол (CBN) и Канабихромен (CBC) со низа природни терпени.

Оваа уникатна суровина со конкурентна цена е погодна за формулација на сублингвални тинктури, јадења и производи за здравје и здравје на животните каде што е потребно отсуство на THC и се претпочитаат низа активни канабиноиди и природни терпени.

Екстракт од CBD од целосен коноп без THC

Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...

Податоци за производот
Целиот екстракт од коноп без THC

Вкупен опсег на канабиноиди: 50-65%
Опсег на CBD: 45-55%
Опсег на THC: 0%
Дејаглерод: Да
ВИСТИНСКИ целосен спектар: Не
Прилагодена моќ: Може да се разреди до саканата моќност
изглед: Густо, темно полуцврсто масло
Доследност: Дебели и лепливи
Содржи терпени: Да

Пакување: Се продава во многу од 100 грама и 1 килограм литри.
Рок на траење: 12 месеци неотворено. Да се ​​чува на ладно, темно место.

Формулирање: Имајте на ум дека кристализацијата на молекулата CBD се јавува при концентрации од 60%+. Пред да се формулира, маслото мора да се загрее и течни на 70-75°C и темелно да се измеша.
Лабораториска анализа: Лабораторијата мора да добие инструкции темелно да се загрее и да се течни пред тестирањето. Обидот за примерок на маслото во полуцврста/кристализирана состојба нема да резултира со точна анализа.

Доминантни природно настанати терпени:


Лабораториско тестирање со екстракт од CBD од целосен коноп без THC

СТАНЕТЕ КЛИЕНТ НА ​​ГОЛЕМО ПРОДАЖБА B2B CBD