ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ПРАШОК БЕЗ ВОДА РАСТВОРЛИВ ВО ТЕХЦ БЕЗ

 

ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ПРАШОК БЕЗ ВОДА РАСТВОРЛИВ ВО ТЕХЦ БЕЗ

 

ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО ПРАШОК БЕЗ ВОДА РАСТВОРЛИВ ВО ТЕХЦ БЕЗ

20% концентрација Нано-внесено Прашок растворлив во вода без THC

  • Нашата локална формула лесно се користи во која било формулација на локален производ базиран на вода или масло
  • Нашата формула за јадење лесно се користи во инкапсулирани мешавини за додатоци во прав и печива
  • Брза нано-активирана биорасположивост и биоактивност. Почувствувајте ги производите да стапат на сила во рок од 3-5 минути. Ја подобрува примарната биодостапна апсорпција во телото, но исто така и со големина на честички која е биоактивна на клеточно ниво брзо
  • Канабиноидите се поврзани со јаглени хидрати за експоненцијално поголема биорасположивост
  • Без вештачки вкусови, бои или конзерванси
  • Вистинска 20% концентрација на канабиноид по тежина. 1 грам содржи ~ 200 mg канабидиол
  • Достапни се сопствени формулации за моќ (5 килограми MOQ)
Прашок растворлив во вода без thc

Нарачајте сега!
Се вчитува компонентата...

Податоци за производот
Прашок растворлив во вода за локална формула без нано инфузирана со THC

Опсег на THC: 0% THC
Дејаглерод: Да
Големина на честичка: 400-500 фунти
Целосен спектар: Не
изглед: Оф-бел прав
Вкус: Flavorless

Пакување: Се продава во контејнери од 100 грама и 1 килограм
Рок на траење: 18 месеци неотворено – 6 месеци по отворањето во затворен сад
Начин на чување: Ладно и суво, под 30°C, избегнувајте директна сончева светлина

Неактивни состојки: Тапиока малтодекстрин


Прашок растворлив во вода за јадење со формула без нано инфузиран

Опсег на THC: 0% THC
Дејаглерод: Да
Големина на честичка: 80-120 фунти
Целосен спектар: Не
изглед: Оф-бел прав
Вкус: Flavorless

Пакување: Се продава во контејнери од 100 грама и 1 килограм
Рок на траење: 18 месеци во затворен сад
Начин на чување: Ладно и суво, под 30°C, избегнувајте директна сончева светлина

Неактивни состојки: Малтодекстрин, Твен 80, сукралоза*, јаболкова киселина, натриум бензоат, калиум сорбат (како конзерванси)

* Агаве инулин може да се замени со сукралоза за сопствени формулации ако се претпочита